reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Polka- troche drogie........ ale ladne a ja wczoraj zamowilam sobie ten wozeczek o ktorym wam pisalam wplaclam zaliczke i moge go odebrac dopiero jak dzidzia sie urodzi albo kiedy chce pani w hurtowni bedzie nam go tzrymala... i u mnie w hurtowni kosztuje rowne 800zl
HEBART - wózki dziecięce

wyprobowalam go na wszystkie strony rozpielam caly zlozylam rozlozylam tak go przetrzepalam ze super jest jest lekki po pierwsze i ma przednie kola z blokada ze nie musza sie krecic jest stabilny....:tak: bardzo sie ciesze ze mamy go juz prawie...

Tolka- tylko tak wymiary gondoli to 76/36 wiec nie wszystkich moze zadowolic ale dla mnie jes ok bo jak dziecko sie zacznie podnosic to przesadze je w spacerowke zreszta urodze juz na wiosne i gonola na dlugo mi ie posluzy a jesli chodzi o spacerowke to jest o wiele wieksza i starczy naprawde na dlugo wiec wozek jest naprawde super... na allegro on jest za 830zl...a u mnei w hurtowni za 800

reklama
Kamilka skoro z gory uwazasz ze gondola bedzie tylko na 3,4 miesiace moze,,,, to po co kupowac taki wozek wielofunkcyjny.Nie lepiej zainwestowac w super spacerowke? A gondolke kupic z komisu ????

Do góry