reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Dziękuję Iwonka. Jedna literka i znaleźć nie można :-)
Dziś widziałam bardzo fajny wózek. Niestety kobieta mi dość szybko śmignęła i nie zauważyłam marki. Poszukam na allegro może trafię na podobny.

A jakby się tak nie psztykać z kasą to ten mi się podoba

to concord fusion

Porównanie fusion do Jane nomad ( ten jest w linku i szpiegowskim opisie agenta ps.kangurka).

I tak jak zwykle siedzę i przeglądam wózki których nie zamierzam kupić i doszłam do wniosku, ze projektanci baby design powinni dostrzec trochę optymizmu i przestać robić takie smętne wózki, wszystko takie bure,szare, pastelowe np.

Zgadzam się z moim przedmówcą w sprawie baby design :tak:

Kangurka
, bardzo fajna relacja. Szczerze mówiąc nieczęsto zaglądam na ten wątek, bo nie mam kasy na nowy wózek i nie chcę się dołować, ale zaciekawiły mnie twoje wzmianki o tajnej misji :-) Naprawdę super

Mnie się wszystkie podobają :-)
Ale mało który tak na prawdę do Nikolki mi pasuje :sorry2:
Gdybym miała wybierac wózek wg kolorystyki - wybrałabym setki innych niż proponuje Jane. Ale nie chodzi mi tutaj o kolor, tylko głownie o inne cechy, dlatego Jane (i Nomad i Slalom) bardzo mi sie podobają.
A z Jane'owych kolorów to dla Nikolki pewnie wybrałabym z beżem (Noir) albo z czerwonym. Kurcze, a może z niebieskim... buu :confused:

a wogóle jeżeli mowa o kolorach - to ja bardzo lubię pastele na wózkach też :tak:

Kangurka
, bardzo fajna relacja. Szczerze mówiąc nieczęsto zaglądam na ten wątek, bo nie mam kasy na nowy wózek i nie chcę się dołować, ale zaciekawiły mnie twoje wzmianki o tajnej misji :-) Naprawdę super

hehe, no bo wiesz - taka misja, to poważna sprawa :nerd:;-)
Cieszę się że się podobało :-)

Ha bylam macalam i wiem :-D:-D:-D
Słuchajcie wogole to co w necie wogole nie ma odniesienia jak w sklepie tak jak z tym lozeczkiem (watek zakupowy) solara macalam jest bomba poprostu ale nie na maja kieszen ale tu jest myk macalam jezdzilam skladalam i co tam mozna coneco saturn troszke gorsza wersja chyba solara estetycznie na necie mi sie podobal ale jak zaczelam go "macac" podbijac itd to nawet estetycznie sie zakochalam :szok: fajne paski gleboko siedzisko budka itd dobrze zabudowana lekki dobrze sie podbija fajne kolka okrycie na nozki latwo sie sklada
teraz tylko czekam na jakas kase i kupuje go jak nic :sorry2:
w sklepie badalam czerwony dokladnie taki

Dobrze że obejrzałaś tego saturna. Na solara nas nie stać a nad saturnem mogłabym się zastanowić. Jak go w praktyce jeszcze potestujesz to może i ja się skuszę:tak:

reklama
Dziubek no naprawde i sie taki nie za bardzo estetycznie wydaje ale jak zobaczylam goz bliska maly zgrabny a jednoczesnie widac wygodny gleboki dobrze wkolo obity tak jak na jesien zime. A co do wygladu wydaje sie byc taki gruby ale jak sie postawi siedzisko wyglada inaczej a ta budka calkiem fajna jest ze tak bardzo nachodzi patrzalam tez na parasolke travel ale to typowa parasolka dziecko siedzi plytko tak jak w mojo a ten ach..;-)

Do góry