reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

121 stron wątku, nie trudno przeoczyć ;) Ja kupowałam ją jako spacerówkę, jak Młody miał już prawie rok, także o gondoli nic nie powiem. Nawet nie wiedziałam, że jest. Ale to chyba tylko taka miękka, którą się kładzie na siedzisko spacerówki? Bo ten wózek jest jednoczęściowy, siedziska się nie wymieni na gondole.
A jednak można wzrok już nie ten [emoji14] dobrze ze zwróciła uwagę na mocowanie bo szczerze mówiąc to nie wiem hahahha to będzie mój pierwszy wózek i byłam przekonana że w każdym można zdjąć siedzenie i wpiac sama gondole [emoji23]

reklama
A macie jakieś info na temat valco baby snap 4? W sklepie wyglądał ok leciutki łatwo się składa. Doradca w sklepie mówił że lepszy niz baby jogger bo ma regulowany podnóżek
mi sie bardzo podoba i kupiłabym, żeby u babci mieć, tylko poluję na używkę, bo jednak cena wysoka, a to ma być drugi wózek

Kulka piankowe chyba ogólnie się szybko niszczą. Ja chcę wow albo oobe można wymienić na pompowane
z tymi kółkami to zależy, ja mam żelowe 15 m-cy i funkiel nówki. Trzeba patrzeć i czytać opinie, ja sobie chwalę żelowe. Szlag by mnie trafił jakbym miała pompować albo zmieniać dętki. No i na koła nie dają gwarancji, więc ryzyko trochę.

z tymi kółkami to zależy, ja mam żelowe 15 m-cy i funkiel nówki. Trzeba patrzeć i czytać opinie, ja sobie chwalę żelowe. Szlag by mnie trafił jakbym miała pompować albo zmieniać dętki. No i na koła nie dają gwarancji, więc ryzyko trochę.
Akurat cosatto na koła daje gwarancję :) ale będę czytać dzięki

Dorka faktycznie Snap wypuścił gondole normalne, a nie tylko te miękkie, które się kładzie na siedzisko spacerówki. Tylko żeby siedzisko zdemontować trzeba śrubokrętem powalczyć, nie robi się tego tak klik-klik jak w typowych 2w1. Ale gondola fajnie wyglada, może się jednak skuszę bo mój zestaw Roan Bass prawie 14kg waży, a Snap polowe tego.

Ja dalej szukam Joolz Day 2 w dobrej cenie. Po Waszych wypowiedziach spodobał mi się też Cybex Priam ale kurczę podobnie jak Joolz miliony monet. Chociaż rzucił mi się w oczy Cybex Balios M. Zwróciła może któraś z Was na niego uwagę? Może ktoś ma ?

Ja dalej szukam Joolz Day 2 w dobrej cenie. Po Waszych wypowiedziach spodobał mi się też Cybex Priam ale kurczę podobnie jak Joolz miliony monet. Chociaż rzucił mi się w oczy Cybex Balios M. Zwróciła może któraś z Was na niego uwagę? Może ktoś ma ?

Nie mam Baliosa ale słyszałam dobre opinie. Ja mam Priama i polecam. Joolz tez fajny ale zdecydowanie cięższy.

Hej,
My zastanawiamy się nad zakupem Bebetto Bresso Premium Class. Przeczytałam niestety niepokojące opinie o pękających ramach wózka, wadach zawieszenia i zaczęła męczyć mnie niepewność. Może któraś z Was ma lub miała taki wózek i mogłaby się wypowiedzieć na jego temat?

reklama
Do góry