reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Dzięki miłe Panie:) te coneco to mi się wogóle nie widzą, jednak na Maclarena się zdecydowałam, teraz się zastanawiam tylko czy taki nowy model kupić, czy troche starszy bo znalazłam z 2007r za 920zł, tylko ponoć jest cięższy niż ten z 2009r. Ale trudno nie można mieć wszystkiego:) a z kasą to poprostu trzeba wyłożyć, a szkoda mi było tylko te 1400 na nowy ze względu, że nie mam 100%pewności, że moje dziecko będzie chciało wogóle jeździć w wózku jak będzie tuptać:szok: ja ponoć jak na nogi tylko stanęłam to był koniec, nawet parasolka nie była potrzebna:) gdyby Marcelina tak szybko na wadze nie przybierała to kupiłabym Inglesine Trip, bo jest fajna malutka, kumpela taką jeździ i chwali sobie, albo X-lander x-s nowość, a wygląda super i tylko 6kg waży:-)
X-lander X-S - wózek parasolka - NOWOŚĆ!!! Wózki >> Spacerowe **********
inglesina TRIP Wózki >> Spacerowe **********

reklama
Musze/chce wybrac miedzy tymi 2 wózkami :-(
Babydesign Group
zooper.pl - waltz
:confused2::confused2::confused2::confused2:

AgA nie bardzo wiem o który wózek Ci chodzi z tego pierwszego linka :-(
bo z tego drugiego to rozumiem że ten...

149oaa0.jpg

Z pierwszego linka sprint:tak:
z drugiego ten :tak:
AgA w sumie te wózki - jak na moje oko - wyglądem są bardzo do siebie podobne...
ten z pierwszego linka ma trochę inne koła, i tą górną tackę...
fajne jest to że mają duży kosz na zakupy - ważny jak dla mnie warunek. Dla mnie również ważne jest by rączki były osobno, tak by móc powiesić siatki z zakupami :sorry::tak:
Wiem że w Polsce są inne chodniki (a raczej ich nie ma :-D:-D) i ty potrzebujesz wózek o stabilnych, mocnych, masywnych kołach... tak myślę, ale doświadczenia nie mam :-:)-( może dziewczyny się lepiej wypowiedzą :tak:
mi bardziej sie podoba ten z drugiego linka, no ale wygląd zewnętrzny nie świadczy o przydatności/użyteczności wózka ;-)

no faktycznie ,są bardzo podobne do siebie mi się drugi podoba a to ze względu na kolor;-)

no faktycznie ,są bardzo podobne do siebie mi się drugi podoba a to ze względu na kolor;-)

no mi też właśnie... jeszcze jest podobny w kolorze lila... ale ten zdecydowanie bije go na łeb...

no i barmanka dobrze prawi... czasami brakuje mi osobnych rączek, i chyba zacznę się rozglądać za takowym wózkiem... ale ten też już mam na uwadze - takze AgA suuuperaśne te wózeczki :tak::-):-):-)

no mi też właśnie... jeszcze jest podobny w kolorze lila... ale ten zdecydowanie bije go na łeb...

no i barmanka dobrze prawi... czasami brakuje mi osobnych rączek, i chyba zacznę się rozglądać za takowym wózkiem... ale ten też już mam na uwadze - takze AgA suuuperaśne te wózeczki :tak::-):-):-)
coneco flesh,ja mam i jestem na prawdę zadowolona i rogi osobno:tak:aaa i duży kosz

reklama
Dziekuje...
Wczoraj ODPADŁO mi KOŁO z mojego czołgu...jestem bez wózka:wściekła/y:

Ja jestem za 1 raczka moze dlatego ze nie jezdze na zakupy z Zosia a bardzo czesto na spacerach praktykuje rozmowy tel. lub czyt. gazety i prowadzenie wózka jedna reka byłoby uciazliwe przy 2 rączkach
Teraz tak:
Obydwa wozki mają dobre opinie.:tak:
Waltz jest lepiej pokazany na zdjeciach m.in. jak sie rozkłada
sprint - nie ma prezenatcji a w sklepie go nie znalazlam.:-(zreszta waltza tez nie
Jeszcze sie zastanawiam czy to wazne ze waltz ma budke zamykaną az do pałąka (zdjecie)...taka ochrona przed wiatrem silnym sloncem i deszczem....szczegolnie ze u nas strasznie wieje...ehhhhh....sama nie wiem szkoda ze nie moge obydwu zobaczyc:-(

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 50
Do góry