reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(

Ja jakoś też jestem za Maclarenami :sorry2: I tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać :baffled:

reklama
wczoraj u znajomych rozmawlialismy na temat wozkow dzieciecych i dowiedzilam sie ze na polskim rynku jest duzo firm ktore posidaja w swopim dorobku toksyczne wozki. Wlasnie znalazlam artykul o nich Wózki dla dzieci powodują raka - Gospodarka - Dziennik.pl

Elu, tylko ile w tym jest prawdy, a ile komercji i kasy (korupcji) producentów którzy chcą się na tej liście znaleźć jak najwyżej (jak np wymieniony tam jako pierwszy z oceną dostateczną bugaboo)??? Kurczę, w dzisiejszych czasach, to nie wiadomo w co i komu wierzyć :sorry2:

Ale i tak najlepszy jest link pomiędzy "tak traktują nas producenci serków" :-D (taki .... odekwatny dla Twojej osoby) :-D

Dobry wieczór mamusie.
U nas mały młyn więc dopiero odpaliłam laptoka;-) Ale miałam fajna lekturkę:-D:-D:-D.Niesamowite jesteście
Ago,Florencjo
Dywan na dole, wódka na stole
Dziś się bawimy, bo Wasze urodziny obchodzimy.
Prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byście się śmiały i zawsze dobry humor miały.
Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Wam dziś życzę i sto lat krzyczę.

a gdzie mamstud?? iała przecież być!
i gdzie mmatysia??!!!
mamstud nie wiem?/
ale o matysię się martwię i ten jej Rum:sorry2:
a mmatysia właśnie, się zapowiadała i jej nie ma. :no::no::confused::confused:
Zapowiadałam się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale niestety położyły mnie prochy.A wysmiałam lekarke,która opisała skutki uboczne ni i sie doigrałam.Jeszczy tylko do poniedziałku będę na haju:sorry2:.
Rum mam i siadam z Wami dzisiaj:tak::tak::tak:
Napiszę jeszcze coś dla Ani:
marzena80- własnie czytałam opienię o tym wózku, to chwalą go sobie
jeszcze taki mi się podoba
WÓZEK BABY DESIGN ESPIRO CITY 09` W-wa WYS=0zł ! (888990284) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam temn wózek dwa tygodnie temu a dokładnie taki:
Wózek Baby Design Espiro Active błękitny

Jesteśmy bardzo zadowoleni.Mimo,że troszkę cięższy ok 8 kg to poradził sobie idealnie na piasku i dziurawych egipskich drogach a Fifiemu było wygodnie.Do tego ma szczelny pokrowiec na nogi pod który wkładam kocyk i mam śpiwór:-) Ma też przystępną cenę:-);-)

roxy31- kochana wiesz oglądałam też ten wózeczek własnie :-) w sumie cenowo tak samo jak ten który mi się podobał, ale jeszcze z zakupem sie wstrzymam, az do wiosny ;-) co do spacerów słyszałam, żeby nie wychodzić z takimi maluchami, głownie chodzi o to żeby dzieci nie spały na takim mrozie, moja i tak zawsze zaczerpnie tego swieżego powietrza jak wozimy ją do dziedków i odbieramy ,. jeszcze ten wozio mi sie podoba Graco Cleo spacerówka folia pdeszcz osłonka kurier gratis - 475.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ankzoc , ja mam spacerówkę Graco i jestem zadowoIona Została mi w spadku po starszaku. Mam zamiar zmienic na wiosnę ze wzgIędu na to,ze koIor wybIakł aIe nic więcej nie można jej zarzucic.Nigdy więcej nie kupie granatowego koIoru tapicerki.

Hej Monia:-):-):-) Miło Cię widzieć:tak::tak::tak::-)

Ankzoc....ja tez jeszcze czekam ze spacerówką...myśle że w maju dopiero kupię,narazie mam ta co miałam...ale i tak ją zostawiam a tamten będę traktowała jak dodatkowy,lekki:tak:
Co do Graco....mi też się podobają te wózki ale podobno są niefajne,nie wiem dlaczego ale takie opinie na forach wózkowych krążą:baffled::tak:
Mi się bardzo podoba ten wózeczek...ale oprócz tego że jak dla mnie jest piekny:-D to nic innego w nim nie ma,niestety...no i troszkę drogawy
Nuna Buggy - Licorice - Mamas & Papas

monika- no własnie graco ma takie materiały że blakną w lato :-(

roxy- fajny wózeczek :-), wiesz ja myślę, że przed ostateczną decyzją i tak pojadę do gdańska tam są sklepy mama i ja i akpol mają duży wybór spacerówek, więc wolałabym obejrzeć zanim coś kupię :-)

Kasica, wychodzi na to,ze w tyIe jestem z rozwojem maIuchów.
Ja tez ma taką zwykłą parasoIke.Wszędzie ja moża było wziąśc bo jest Iekka i zajmuje mało miejsca.Super się sprawdziła w komunikacji miejskiej.

Roxy, moje Graco nie jest złe.Nie podoba mi się tyIko,że nie składa się w parasoIkę,no i ten wybIakły koIor.:baffled:Dostałam ją w prezencie ,sama bym go nie kupiła.

Ankzoc, obejrzysz w skIepie,aIe popatrz póznie ceny na aIIegro.

Marzenko,kochana jesteś!!!!
Seasonal.gif
Seasonal.gif
Seasonal.gif
Seasonal.gif

reklama
roxy- wow doczytałam o przesypianu nocek ...... moje gratulacje :-), ja chyba nigdy nie doświadczę tej przyjmności :-(

:-)
Wiesz to dopiero drugi dzień...także nie wiem jak to będzie na dłuższą mete:tak:;-)
roxy- fajny wózeczek :-), wiesz ja myślę, że przed ostateczną decyzją i tak pojadę do gdańska tam są sklepy mama i ja i akpol mają duży wybór spacerówek, więc wolałabym obejrzeć zanim coś kupię :-)
Fajny ale tylko wizualnie:baffled: Ja też wole zobaczyć na własne oczy:tak: Arie ma moja kumpela,dlatego będe wiedziała co kupuje:tak:
U nas niestety nie ma fajnych sklepów z wózkami,no troszkę jest ale mały wybór:baffled:
Hallooooo!!!

WSZYSTKIEO NAJLEPSZEGO

Wiesz Natasza też mi się budzi w podobnych godzinach, ale dajej jej mleko, zmieniam pieluche i odkładam do łóżeczka... i sama też jeszcze pod kołderkę idę... no i Ona na ogół jeszcze mi zasypia na godzine, nawet dwie...
To u mnie nie ma zmiłuj się...próbowałam ją kłaść jeszcze ale nic z tego...zaczepiała mnie i trzeba było wstać:baffled::tak:;-)

Do góry