reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

tutaj bardzo popularne są McLaren... ale ostatnio jakaś afera z nimi była no i sama już nie wiem :-(

Ja jakoś też jestem za Maclarenami :sorry2: I tak będzie trzeba kupić jakąś lekką spacerówkę na małych kółkach, więc jeśli będę się decydować to właśnie na niego.
A z tą aferą to pic na wodę był. Ktoś im chyba chciał zrobić antyreklamę. Udowodnili, że więcej dzieci ucina sobie paluszki w drzwiach w samochodach i że tak naprawdę przy każdym wózku może coś takiego się stać :baffled:

reklama
wczoraj u znajomych rozmawlialismy na temat wozkow dzieciecych i dowiedzilam sie ze na polskim rynku jest duzo firm ktore posidaja w swopim dorobku toksyczne wozki. Wlasnie znalazlam artykul o nich Wózki dla dzieci powodują raka - Gospodarka - Dziennik.pl

Elu, tylko ile w tym jest prawdy, a ile komercji i kasy (korupcji) producentów którzy chcą się na tej liście znaleźć jak najwyżej (jak np wymieniony tam jako pierwszy z oceną dostateczną bugaboo)??? Kurczę, w dzisiejszych czasach, to nie wiadomo w co i komu wierzyć :sorry2:

Ale i tak najlepszy jest link pomiędzy "tak traktują nas producenci serków" :-D (taki .... odekwatny dla Twojej osoby) :-D

Dobry wieczór mamusie.
U nas mały młyn więc dopiero odpaliłam laptoka;-) Ale miałam fajna lekturkę:-D:-D:-D.Niesamowite jesteście
Ago,Florencjo
Dywan na dole, wódka na stole
Dziś się bawimy, bo Wasze urodziny obchodzimy.
Prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byście się śmiały i zawsze dobry humor miały.
Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Wam dziś życzę i sto lat krzyczę.

a gdzie mamstud?? iała przecież być!
i gdzie mmatysia??!!!
mamstud nie wiem?/
ale o matysię się martwię i ten jej Rum:sorry2:
a mmatysia właśnie, się zapowiadała i jej nie ma. :no::no::confused::confused:
Zapowiadałam się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale niestety położyły mnie prochy.A wysmiałam lekarke,która opisała skutki uboczne ni i sie doigrałam.Jeszczy tylko do poniedziałku będę na haju:sorry2:.
Rum mam i siadam z Wami dzisiaj:tak::tak::tak:
Napiszę jeszcze coś dla Ani:
marzena80- własnie czytałam opienię o tym wózku, to chwalą go sobie
jeszcze taki mi się podoba
WÓZEK BABY DESIGN ESPIRO CITY 09` W-wa WYS=0zł ! (888990284) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam temn wózek dwa tygodnie temu a dokładnie taki:
Wózek Baby Design Espiro Active błękitny

Jesteśmy bardzo zadowoleni.Mimo,że troszkę cięższy ok 8 kg to poradził sobie idealnie na piasku i dziurawych egipskich drogach a Fifiemu było wygodnie.Do tego ma szczelny pokrowiec na nogi pod który wkładam kocyk i mam śpiwór:-) Ma też przystępną cenę:-);-)

roxy31- kochana wiesz oglądałam też ten wózeczek własnie :-) w sumie cenowo tak samo jak ten który mi się podobał, ale jeszcze z zakupem sie wstrzymam, az do wiosny ;-) co do spacerów słyszałam, żeby nie wychodzić z takimi maluchami, głownie chodzi o to żeby dzieci nie spały na takim mrozie, moja i tak zawsze zaczerpnie tego swieżego powietrza jak wozimy ją do dziedków i odbieramy ,. jeszcze ten wozio mi sie podoba Graco Cleo spacerówka folia pdeszcz osłonka kurier gratis - 475.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ankzoc , ja mam spacerówkę Graco i jestem zadowoIona Została mi w spadku po starszaku. Mam zamiar zmienic na wiosnę ze wzgIędu na to,ze koIor wybIakł aIe nic więcej nie można jej zarzucic.Nigdy więcej nie kupie granatowego koIoru tapicerki.

Hej Monia:-):-):-) Miło Cię widzieć:tak::tak::tak::-)

Ankzoc....ja tez jeszcze czekam ze spacerówką...myśle że w maju dopiero kupię,narazie mam ta co miałam...ale i tak ją zostawiam a tamten będę traktowała jak dodatkowy,lekki:tak:
Co do Graco....mi też się podobają te wózki ale podobno są niefajne,nie wiem dlaczego ale takie opinie na forach wózkowych krążą:baffled::tak:
Mi się bardzo podoba ten wózeczek...ale oprócz tego że jak dla mnie jest piekny:-D to nic innego w nim nie ma,niestety...no i troszkę drogawy
Nuna Buggy - Licorice - Mamas & Papas

monika- no własnie graco ma takie materiały że blakną w lato :-(

roxy- fajny wózeczek :-), wiesz ja myślę, że przed ostateczną decyzją i tak pojadę do gdańska tam są sklepy mama i ja i akpol mają duży wybór spacerówek, więc wolałabym obejrzeć zanim coś kupię :-)

Kasica, wychodzi na to,ze w tyIe jestem z rozwojem maIuchów.
Ja tez ma taką zwykłą parasoIke.Wszędzie ja moża było wziąśc bo jest Iekka i zajmuje mało miejsca.Super się sprawdziła w komunikacji miejskiej.

Roxy, moje Graco nie jest złe.Nie podoba mi się tyIko,że nie składa się w parasoIkę,no i ten wybIakły koIor.:baffled:Dostałam ją w prezencie ,sama bym go nie kupiła.

Ankzoc, obejrzysz w skIepie,aIe popatrz póznie ceny na aIIegro.

Marzenko,kochana jesteś!!!!
Seasonal.gif
Seasonal.gif
Seasonal.gif
Seasonal.gif

reklama
roxy- wow doczytałam o przesypianu nocek ...... moje gratulacje :-), ja chyba nigdy nie doświadczę tej przyjmności :-(

:-)
Wiesz to dopiero drugi dzień...także nie wiem jak to będzie na dłuższą mete:tak:;-)
roxy- fajny wózeczek :-), wiesz ja myślę, że przed ostateczną decyzją i tak pojadę do gdańska tam są sklepy mama i ja i akpol mają duży wybór spacerówek, więc wolałabym obejrzeć zanim coś kupię :-)
Fajny ale tylko wizualnie:baffled: Ja też wole zobaczyć na własne oczy:tak: Arie ma moja kumpela,dlatego będe wiedziała co kupuje:tak:
U nas niestety nie ma fajnych sklepów z wózkami,no troszkę jest ale mały wybór:baffled:
Hallooooo!!!

WSZYSTKIEO NAJLEPSZEGO

Wiesz Natasza też mi się budzi w podobnych godzinach, ale dajej jej mleko, zmieniam pieluche i odkładam do łóżeczka... i sama też jeszcze pod kołderkę idę... no i Ona na ogół jeszcze mi zasypia na godzine, nawet dwie...
To u mnie nie ma zmiłuj się...próbowałam ją kłaść jeszcze ale nic z tego...zaczepiała mnie i trzeba było wstać:baffled::tak:;-)

Do góry