reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Witam, a orientujecie się może, który wózek jest oprócz Maclarena xlr dla dzieci nie tylko do 15kg? Bo praktycznie wszystkie są do 15kg, plus minus podejrzewam 3kg z zapasem. Więc trochę słabo, moja Marcka przed świętami 11kg już ważyła, a tera to pewno i koło 12, a chciałam spacerówke najpózniej w kwietniu zmienić, teraz jeździmy xlanderem xa, ale nie wyobrażam sobie, że jak na spacery na własnych nogach ona będzie szła ja będę xa ciągać na wszelki wypadek.:szok:I chciałam jakąs parasolke. A z waga mojego dziecka podejrzewam, że tylko maclaren zostaje:-(w sumie mi pasuje taki wózek ale xlr koło 1400zł i szkoda mi tyle na nastepny wózek, więc jeżeli się orientujecie jakie inne sa z wyzszym przedzialem wagowym to czekamna odp:) pozdrawiam

reklama
blondynkapoznan wydaje mi się, że skoro kulka nie chce wydawać na wózek 1400 zł to i prawie 1000 też będzie nieco za dużo...

kulka mi się ten saturn, który Confi proponuje podoba:tak: a i cena przyzwoita!!!

confi- ohhhhh teraz to szlalejesz kochana hhahhaha :-D, jesli to nie tajemnica w jakim centrum pracujesz? A co do facetów i ich pretensji o bb to jakaś paranoja, zachowują się tak jak piszesz, ale jak nie spedzamy czasu przy laptopie tylko z nimi to i tak za wiele nie mają do powiedzenia hahah. A własnie miałam jeszcze pytać, kiedyś pisałaś, ze chcesz kupić nową spacerówkę, (własnie poleciały kór........ z drugiego pokoju- chyba przegrywamy ;-)) i co wybrałas jakąś?? Bo ja też mysłam o zmianie , ale najpierw wybiore sie do Gdanska żeby najpierw obejrzeć

confi- czemu mi nie odp na mojego posta :-:)-:)-:)-(
confi- ohhhhh teraz to szlalejesz kochana hhahhaha :-D, jesli to nie tajemnica w jakim centrum pracujesz? A co do facetów i ich pretensji o bb to jakaś paranoja, zachowują się tak jak piszesz, ale jak nie spedzamy czasu przy laptopie tylko z nimi to i tak za wiele nie mają do powiedzenia hahah. A własnie miałam jeszcze pytać, kiedyś pisałaś, ze chcesz kupić nową spacerówkę, (własnie poleciały kór........ z drugiego pokoju- chyba przegrywamy ;-)) i co wybrałas jakąś?? Bo ja też mysłam o zmianie , ale najpierw wybiore sie do Gdanska żeby najpierw obejrzeć

confi- czemu mi nie odp na mojego posta :-:)-:)-:)-(
jejku kochana przepraszam , umknął mi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
już Ci odpowiadam w te pędy...pracuję w C.H Morena, a spacerówkę już chyba wybrałam. Piszę chyba bo waham się jeszcze, faworytem jednak jest mamas&Papas ORA. Wizualnie i parametralnie mi odpowiada :tak:

w ogóle wybaczcie ze tak czasem znikam ale bądź co bądź jestem w pracy :-p

marzena80- bo pisałam do asi posta i zapytałam o wózek i barmanka przeniosła te posty tu!

reklama
Do góry