super_mysz17
Fanka BB :)
Nie mam Ikei w okolicy na Allegro kiedyś patrzyłam i też nie widziałam.. ale sprawdzę, może jeszcze sie kiedyś pojawią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uu to szkoda ,bo w sumie ładne i tanio .Chmurka najladniejsze
Wow super A to też naklejka na ścianę ?
Hehe to dobrze ,że się przydało o to będzie 2Dzieki za inspiracje byłam koło ikei i zakupiłam chmurke właściwie Twoje literki tez by mi pasowały u nas też Tymek)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzcie co mama dla malutkiej kupiła rozmiar 40 będzie pasować?Zobacz załącznik 793255
Noworodek miałby sam odwiązać ochraniacz? A śmierć łóżeczkowa nie może się zdarzyć przy prawidłowo zawiązanym ochraniaczu? Bo podobno przyczyn może być multum i te ochraniacze mogą się przyczynić... i jak będzie coś niepokojącego się działo to raczej już nie będzie czasu na reakcję, bo już będzie za późnoEllie wiem, chodzi o śmierć łóżeczkową ale szczerze to nie wydaje mi się aby takie maleństwo miało siłę odwiązać taki ochraniacz. Jak tylko zauważę że się poluzował czy cokolwiek innego to od razu ściągnę
Dysiak a gdzie kupiłaś taką lampkę? Bo właśnie szukałam takiej ale nie umiałam znaleźć