reklama
super_mysz17
Fanka BB :)
No i w końcu kącik mojego Mikusia
maryliese
Drusia2016
super_mysz17
Ellie wiem, chodzi o śmierć łóżeczkową ale szczerze to nie wydaje mi się aby takie maleństwo miało siłę odwiązać taki ochraniacz. Jak tylko zauważę że się poluzował czy cokolwiek innego to od razu ściągnę
Dysiak a gdzie kupiłaś taką lampkę? Bo właśnie szukałam takiej ale nie umiałam znaleźć
Dysiak a gdzie kupiłaś taką lampkę? Bo właśnie szukałam takiej ale nie umiałam znaleźć
U
użytkownik 902
Gość
Supermysz w ikea są - na allegro za 32zł kupiłam Klaudii
>Dysiak<
W ikei były jeszcze inneEllie wiem, chodzi o śmierć łóżeczkową ale szczerze to nie wydaje mi się aby takie maleństwo miało siłę odwiązać taki ochraniacz. Jak tylko zauważę że się poluzował czy cokolwiek innego to od razu ściągnę
No tak też coś słyszałam o tym ,ale jakoś nigdy nic się znajomym którzy mieli nie wydarzyło a przynajmniej ochrania malucha nie mam doświadczenia więc zobaczę w praktyce
Tak samo jak super_mysz17 jak zauważę coś niepokojącego to zdejmę .
reklama
>Dysiak<
Link do: Oświetlenie dla dzieci - Oświetlenie - IKEA Link do lampekEllie wiem, chodzi o śmierć łóżeczkową ale szczerze to nie wydaje mi się aby takie maleństwo miało siłę odwiązać taki ochraniacz. Jak tylko zauważę że się poluzował czy cokolwiek innego to od razu ściągnę