reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
image.jpeg
image.jpeg
Moje wczorajsze wyprzedazowe zdobycze :))))

Kattaya ja jeszcze nie uzywalam, ale polecialam przeczytac instrukcje i dobrze ze spojrzalam bo myslalam ze te maty sie wklada pod przescieradlo :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    608,1 KB · Wyświetleń: 689
  • image.jpeg
    image.jpeg
    525,2 KB · Wyświetleń: 681
Kattaya ja jeszcze nie uzywalam, ale polecialam przeczytac instrukcje i dobrze ze spojrzalam bo myslalam ze te maty sie wklada pod przescieradlo :)[/QUOTE]

I pisze coś w instrukcji o grubości materacyka?

Sojnabig 3 mie
Kattaya ja jeszcze nie uzywalam, ale polecialam przeczytac instrukcje i dobrze ze spojrzalam bo myslalam ze te maty sie wklada pod przescieradlo :)

I pisze coś w instrukcji o grubości materacyka?[/QUOTE]

Nie, nic nie ma o grubosci materaca tylko ten alarm musi byc na odleglosc 1 metr od lozeczka...

Sojnabig na ta kamizelke ok 3 miesiace czekalam az bedzie przecena :)

Ellie a jaki to rozmiar? Bo jak dla mnie, to takie ubrania się dopiero przydają jak dziecko siedzi, czyli po 6 miesiącu, wcześniej jest po prostu niewygodnie dziecku leżeć w czymś takim

Oprocz jednych spodenek a la jeans i sweterka szarego to wszystko jest na 6-12 miesiecy... Wg moich obliczen najwiecej mam na 3-6 miesiecy wiec zaczelam kupowac wzwyz :) no i tez zalezalo od promocji ... nawet 80% taniej...

Maryliese nie wiedziałam o tym. Ale zaraz doczytam w papierach od sprzętu. Wozek byl kupiony dobry rok temu wiec ten fotelik na pewno nie przekroczyl daty. Zastanawia mnie maxi cosi bo ten ma okolo 4 lat ;x
Maxi cosi ma okolo 5 lat zywotnosci. Przy zakupie nowego firma daje 3 lata gwarancji, ale te dwa lata dluzej przy bezwypadkowym mozna jezdzic :)

reklama
Ellie ubranka super, a tego sudocremu to chyba na kilka lat masz :D Ja z Jaskiem ledwo jeden zuzylam a z Zosia w ogole :)
Mam dokladnie te same ksiazeczki kontrastowe :)

Do góry