U
użytkownik 902
Gość
Dlatego wszystko zależy od maluszka Ja mam kilka ubranek na 50 i wiem, że ich użyję Niektóre z tych 19 body są na pewno mniejsze niż 56, ale już nie dzieliłam na kupki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się ze sa, widziałam tylko nigdy nie kupowalamChyba już skończyłaś wyprawkę. Czekam jeszcze na paczkę od teściowej z wielopakiem body na długi rękaw i półśpiochów i kombinezony. No i jeszcze moja mama ma kupić ubranko na wyjście ze szpitala. Chyba brakuje mi tylko podkładów do przewijania (nie wiecie czy są w rossmanie?) i aspirator do noska i mogę rodzić. Dziś pakuję torbę do szpitala niech stoi. Czeka mnie jeszcze pranie tego co kupiłam\uszyłam.