kasia.zosia
Moderatorka
A w H&MKasia.Zosia a gdzie takie cudne pajacyki-kombinezoniki można dostać są cudne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w H&MKasia.Zosia a gdzie takie cudne pajacyki-kombinezoniki można dostać są cudne
W Niemczech nie ma w ogóle tych fotelikow wiec testów adac pewnie też nie przechodza, musisz sprawdzić jakie tam testy są najlepsze. Wózki są ale mega drogie, 3000 euro. Pewnie u was są lepsze ceny.Zobacz załącznik 772270 Zastanawiam sie nad tym fotelikiem samochodowym i przy okazji wozkiem firma Orbit Baby... Fotelik ma super opinie i znajomy ma do sprzedania, wozek troche kosmiczny ale podobno dobry
No ja też nie mój wózek nowy kosztował 350 euroOmg nigdy bym tyle nie dala !! Ja to zastanawiam sie nad uzywanymi ale dobrej jakosci
A powiedz dzidzia twoja spala w niej? I przez jaki czas? Bo ja się już dwa razy zastanawiałam nad hustawka żeby ułatwić sobie życie ale zawsze mnie wstrzymało to ile dziecko może w takiej huśtawce lezecNie dziwie się mężowi, super ta huśtawka. Moja dwunastolatka uwielbiała się huśtać, mieliśmy fisher price i wbrew wszystkim nie miałam problemów z usypianiem czy z zabawianiem jak wyrosła z huśtawki. Teraz tez się rozglądam za jakaś huśtawka, twoja piękna ale cena zabija
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom