reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Witam wszystkie przyszłe mamy!
Jestem studentką IVr fizjoterapi, przeprowadzam wśród przyszłych mam ankiete odnośnie występowania bólów kręgosłupa w ciąży. Będe bardzo wdzięczna za wypełnienie jej online. Ankieta jest anonimowa, zajmie dosłownie kilka minut. Z góry dziękuje i życzę zdrowia Wam i maluszkom! :*
Link do: OCENA CZĘSTOŚCI WYSTĘPOWANIA BÓLÓW KRĘGOSŁUPA U KOBIET W CIĄŻY

reklama
Dziewczyny, jestem nowa, i też postanowiłam porozglądać się za wyprawką. Pierwsze moje pytanie, mam 3 latka w domu, i myślałam o tzw. "dostawce" do wózka, na której starszak będzie jeździł. Któraś mama słyszała o tym? jak to się sprawdza? warto?
A ja bym kupila. Mój pieciolatek czesto staje z tyłu na wozku, a nie na każdym wózku można tak sobie stać :)

U mnie w pracy maja taki ze starszego tez mozna wlozyc ale przyznam szczerze ze raz wyszlam i ciezko mi bylo pchac wozek :) ale nie wszedzie byl chodnik wiec dla bezpieczenstwa lepiej mi bylo trzymac dwojke w wozku..

image.jpeg
image.jpeg
Przegladalam ubranka z H&M nie wiem jak w pl ale maja teraz duzo promocji i ubranka swietne:)
Moje nowe zakupy :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    744,5 KB · Wyświetleń: 349
  • image.jpeg
    image.jpeg
    559,5 KB · Wyświetleń: 344
A mega wyprzedaże są tutaj w styczniu, niestety w Polsce nigdy takich nie spotkalam. Wtedy może coś kupie wszystkim dzieciakom i mam nadzieje ze sobie bo dawno nic nowego nie kupowalam.

Kombinezonik byl w promocji i zamiast 20 tylko 8 $, Carter ma teraz ok 70% wyprzedazy na niektore rzeczy :) a buciki to chyba bardzoej dla mnie bo to size 5 dla chyba 8-12 miesiecy :) ale nie moglam sie oprzec bo mnie roZczulaja male buciki :)

Kombinezonik byl w promocji i zamiast 20 tylko 8 $, Carter ma teraz ok 70% wyprzedazy na niektore rzeczy :) a buciki to chyba bardzoej dla mnie bo to size 5 dla chyba 8-12 miesiecy :) ale nie moglam sie oprzec bo mnie roZczulaja male buciki :)
No to ceny super :) mam z usa buty z rozm 5 to jest u nas rozmiar 21 wiec spokojnie ci się przydadza. Moja córka ma dopiero rozmiar 19 a już chodzi od kilku miesiecy, sym 21 nosil jak też już chodził :)

reklama
Ellie przez ciebie przeglądałam stronę carter's. Matko ja uwielbiam ich ubranka! :) trochę można kupić w Niemczech na zalando. Ale chyba wykorzystam rodzinę i coś zimowego sobie pozamawiam. I śpioszki cudne :)

Do góry