reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Dziewczyny to jakaś chińszczyzna, pewnie średnie dla noworodka.. W połowie grudnia będą wyprzedaże, zalapiemy się na pewno na kombinezony w dobrych cenach

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny to jakaś chińszczyzna, pewnie średnie dla noworodka.. W połowie grudnia będą wyprzedaże, zalapiemy się na pewno na kombinezony w dobrych cenach

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt chyba nie uniknie rzeczy z Chin, nawet jak się zalapie na wyprzedaż w hmie czy Zarze czy gdziekolwiek indziej. A na rzeczy robione np. W Niemczech to mnie nie stać nawet na wyprzedazy.

Jeśli teściowa mi czegoś nie kupi jak zwykle to ja się jeszcze zastanawiam nad czymś cienszym.

Ostatnia edycja:
hmprod.jpg
ja chyba coś w tym stylu wezme, bo i tak spiworek w foteliku mam w zimie na stałe zapiety, ten w chmurki jest trochę grubszy

Załączniki

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 85
  • hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 89
  • hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 413
No oczywiście, że większość rzeczy jest szytych w Chinach, Tajlandii itp. ALE np taka bawełna turecka, to nie jest normalna bawełna. Jednak bardziej ufam takiemu kombinezonowi kupionemu w polskim sklepie, czy nawet w H&M, smyku, czy 5-10-15, niż w chińskim sklepie, a za tą cenę na wyprzedaży spokojnie kupię. Lubię ubranie pomacać, sprawdzić z jakiego jest materiału, zobaczyć czy nie śmierdzi czymś podejrzanym. Może dla starszego dziecka nie miałabym problemów, żeby kupić coś w chińskim sklepie, ale nie dla noworodka. Nie wiem może zboczona jestem, ale moje dzieci są alergikami i zwyczajnie bym się bała:)

A śpiworek świetny, widać, że cieplutki!

image.jpeg
Zastanawiam sie nad tym fotelikiem samochodowym i przy okazji wozkiem firma Orbit Baby... Fotelik ma super opinie i znajomy ma do sprzedania, wozek troche kosmiczny ale podobno dobry ;)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    43,1 KB · Wyświetleń: 402
Ellie sprawdź fotelik na stronie fotelik.Info dla mnie przy wyborze fotelika bezpieczeństwa,eństwo jest na 1 miejscu

reklama
Do góry