reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
ayran- to super , ale ciezko moze byc wozek i rowerek, moj syn tez uwielbia ale sobie nie wyobrazam takiego zestawu bo za nim to trzeba biegac,

a sluchajcie jakie chusty elastyczne polecacie ja to w ogole nie w temacie wiec ;)

kruczyca - dobry plan jakie masz typy?

Fabimama- Quinny dla mnie przereklamowany - na to co ma w stosunku do ceny, a bugaboo jak dla mnie za niski i cala gondola jest nisko - moze do kolan by mi siegala hehe,

ja kupuje wozek z pl , i sciagam tu , tez jakis w neutralnym kolorze i moze jeszcze zatrzymam dla dziecka nr 3 . ostatniego . ale to po 2 bedziemy decydowac czy jeszcze kiedys kiedys czy juz koniec i tyle :)

Chodzi o chusty do noszenia? Ostatnio byłam na warsztatach z chustonoszenia i Pani polecała taki w paski (pleciony) albo diamentowy (ma jakis wzór), wszystkie inne nie nadają się bo się rozciągają, pupa niemwlaka wypycha materiał itd. Nie polecała też tych z kółkiem, ew sla dużo starszych dzieci. Mówiła o jakiejś bardzo dobrej polskiej firmie, ale nie pamiętam, bo stwierdziłam, że w chuście nie będę raczej nosiła

Ja wezmę wózek z Peg Perego gt3.
1465395890-1d1mld.jpeg

1465395918-1d1mld.jpeg

Wcześniej miałam per Perego pliki p3 i byłam zadowolona.Teraz dokupić gondole navetta,fotelik z baza isofix.

Anade - tak chodzi o chusty do noszenia malucha ja tam zielona w temacie ale może dziewczyny z doświadczeniem coś poleca, przy drugim dziecku może i by mi się przydało żeby wózka nie brać wszędzie

Anetka - fajny wózek , ja tylko uznaje 4 kołowe , dla mnie bardzo kiepsko się przechodzi przez ulicę na takich 3 kołowych jak jest krawężnik wyżej i trzeba kolo podnieść , wtedy wózek leci , ale.ogolnie wygląda na porządny :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz przy drugim dzuecku nastawie sie na chuste napewno! W kazdym muescie wiekszym sa babki ktore szkola z motania - skorzystam z tego:) a wozek mamy po Helence Teutonia Beyou szara z elementami z pepitka.. Sprawdzil sie na 100%.. Wszelkue wertepy pokonywalam bez problemu!

ckai3e3kfhebulz8.png

Też mam zamiar iść na jakieś darmowe warsztaty z chustowania:) Będe szukac

Ostatnia edycja:
Airfix piękny jest ten wózek :) Ja swój po córce oddałam bratu a i tak już nie był na czasie, ale dobrze ze jeszcze może komuś posłużyć...

reklama
5 stron o wozkach itp :):):)ciesze sie bo jestem wozkowa maniaczka moje starszaki mialy po 3 i uwierzcie mi to nie chodzi o rozrzutnosć tylko o dobrze przemyslany zakup,ktorego nie poczynilam :) mialm zwykly wozek w kropki (byl rok 94) mialam chicco, abc design maclarena cos tam z komisu haucka i.....jesli wszystko teraz bedzie ok to wciaz nie wiem co bedzie spelnialo moje wymogi M pragnie bugaboo donkey ale mnie wcale nie przekonuje ta spacerowka -jakos wydaje mi sie ciasna, ja marze o navington contessa bo na silver cross to mnie nie stac a i cora ma stwierdzila,,matkaaa jak z gotyckiego horroru , ja z tym nie wyjde,,;) wiec wciaz po cichuuutku szukam

Do góry