reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Właśnie otworzyły się przede mną nowe możliwości :D Młoda dostała na urodziny rowerek biegowy, ale kompletnie nie czaiła o co w tym chodzi, a dzisiaj nagle wsiadła i pojechała :D I Tak półtorej godziny sobie jeździła za mną, grzecznie chodnikiem <3 Zobaczę jak będzie za kilka miesiecy, ale póki co myślę ze może nawet obejdzie się bez buggy board. :)

reklama
Właśnie otworzyły się przede mną nowe możliwości :D Młoda dostała na urodziny rowerek biegowy, ale kompletnie nie czaiła o co w tym chodzi, a dzisiaj nagle wsiadła i pojechała :D I Tak półtorej godziny sobie jeździła za mną, grzecznie chodnikiem <3 Zobaczę jak będzie za kilka miesiecy, ale póki co myślę ze może nawet obejdzie się bez buggy board. :)
Super!!!!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Mi najbardziej podobają się Quinny buzz lub bugaboo cameleon.. ceny wysokie ale ponoć warto. I są 3w1... a taki najbardziej by mi się widział...

Chcecie kupić nowe czy używane?

34bwcsqvxs7xh9od.png

Mi najbardziej podobają się Quinny buzz lub bugaboo cameleon.. ceny wysokie ale ponoć warto. I są 3w1... a taki najbardziej by mi się widział...

Chcecie kupić nowe czy używane?

34bwcsqvxs7xh9od.png
Ja chce kupić nowy. Kupić w neutralnym kolorze i przechować dla drugiego dziecka. Przynajmniej taki plan na teraz. Może wymysla jakieś cudo które będę musiała mieć i koniec :D póki co od 2015 u mnie królują 2 typy ;)

7u223e3k88z714o0.png

Ayran,wow,extra,ze tak ją to wciagnelo :) My kupilismy synkowi Pukylino na pierwsze urodziny,na poczatku ciezko bylo mu sie odpychac,teraz sobie spokojnie radzi,ale nie wyobrazam sobie zeby jechal nim dluzej niz 10minut...

ayran- to super , ale ciezko moze byc wozek i rowerek, moj syn tez uwielbia ale sobie nie wyobrazam takiego zestawu bo za nim to trzeba biegac,

a sluchajcie jakie chusty elastyczne polecacie ja to w ogole nie w temacie wiec ;)

kruczyca - dobry plan jakie masz typy?

Fabimama- Quinny dla mnie przereklamowany - na to co ma w stosunku do ceny, a bugaboo jak dla mnie za niski i cala gondola jest nisko - moze do kolan by mi siegala hehe,

ja kupuje wozek z pl , i sciagam tu , tez jakis w neutralnym kolorze i moze jeszcze zatrzymam dla dziecka nr 3 . ostatniego . ale to po 2 bedziemy decydowac czy jeszcze kiedys kiedys czy juz koniec i tyle :)

ayran- to super , ale ciezko moze byc wozek i rowerek, moj syn tez uwielbia ale sobie nie wyobrazam takiego zestawu bo za nim to trzeba biegac,

a sluchajcie jakie chusty elastyczne polecacie ja to w ogole nie w temacie wiec ;)

Fabimama- Quinny dla mnie przereklamowany - na to co ma w stosunku do ceny, a bugaboo jak dla mnie za niski i cala gondola jest nisko - moze do kolan by mi siegala hehe,

ja kupuje wozek z pl , i sciagam tu , tez jakis w neutralnym kolorze i moze jeszcze zatrzymam dla dziecka nr 3 . ostatniego . ale to po 2 bedziemy decydowac czy jeszcze kiedys kiedys czy juz koniec i tyle :)
Tako extreme lub alive w ekoskórze

7u223e3k88z714o0.png

Mam spacerowke quinny zapp xtra. Strasznie mnie denerwuje, chociaż to o czym pisze Fabimama, ma pompowane koła chyba? Mój ma takie turkoczące maleństwa. Brrr

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Moze zmyliło mnie dotychczasowe, dość spokojne tempo jazdy :D zobaczymy jak to będzie za kilka miesięcy [emoji605] [emoji125] [emoji106]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry