reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Właśnie otworzyły się przede mną nowe możliwości :D Młoda dostała na urodziny rowerek biegowy, ale kompletnie nie czaiła o co w tym chodzi, a dzisiaj nagle wsiadła i pojechała :D I Tak półtorej godziny sobie jeździła za mną, grzecznie chodnikiem <3 Zobaczę jak będzie za kilka miesiecy, ale póki co myślę ze może nawet obejdzie się bez buggy board. :)

reklama
Właśnie otworzyły się przede mną nowe możliwości :D Młoda dostała na urodziny rowerek biegowy, ale kompletnie nie czaiła o co w tym chodzi, a dzisiaj nagle wsiadła i pojechała :D I Tak półtorej godziny sobie jeździła za mną, grzecznie chodnikiem <3 Zobaczę jak będzie za kilka miesiecy, ale póki co myślę ze może nawet obejdzie się bez buggy board. :)
Super!!!!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Mi najbardziej podobają się Quinny buzz lub bugaboo cameleon.. ceny wysokie ale ponoć warto. I są 3w1... a taki najbardziej by mi się widział...

Chcecie kupić nowe czy używane?

34bwcsqvxs7xh9od.png

Mi najbardziej podobają się Quinny buzz lub bugaboo cameleon.. ceny wysokie ale ponoć warto. I są 3w1... a taki najbardziej by mi się widział...

Chcecie kupić nowe czy używane?

34bwcsqvxs7xh9od.png
Ja chce kupić nowy. Kupić w neutralnym kolorze i przechować dla drugiego dziecka. Przynajmniej taki plan na teraz. Może wymysla jakieś cudo które będę musiała mieć i koniec :D póki co od 2015 u mnie królują 2 typy ;)

7u223e3k88z714o0.png

Ayran,wow,extra,ze tak ją to wciagnelo :) My kupilismy synkowi Pukylino na pierwsze urodziny,na poczatku ciezko bylo mu sie odpychac,teraz sobie spokojnie radzi,ale nie wyobrazam sobie zeby jechal nim dluzej niz 10minut...

ayran- to super , ale ciezko moze byc wozek i rowerek, moj syn tez uwielbia ale sobie nie wyobrazam takiego zestawu bo za nim to trzeba biegac,

a sluchajcie jakie chusty elastyczne polecacie ja to w ogole nie w temacie wiec ;)

kruczyca - dobry plan jakie masz typy?

Fabimama- Quinny dla mnie przereklamowany - na to co ma w stosunku do ceny, a bugaboo jak dla mnie za niski i cala gondola jest nisko - moze do kolan by mi siegala hehe,

ja kupuje wozek z pl , i sciagam tu , tez jakis w neutralnym kolorze i moze jeszcze zatrzymam dla dziecka nr 3 . ostatniego . ale to po 2 bedziemy decydowac czy jeszcze kiedys kiedys czy juz koniec i tyle :)

ayran- to super , ale ciezko moze byc wozek i rowerek, moj syn tez uwielbia ale sobie nie wyobrazam takiego zestawu bo za nim to trzeba biegac,

a sluchajcie jakie chusty elastyczne polecacie ja to w ogole nie w temacie wiec ;)

Fabimama- Quinny dla mnie przereklamowany - na to co ma w stosunku do ceny, a bugaboo jak dla mnie za niski i cala gondola jest nisko - moze do kolan by mi siegala hehe,

ja kupuje wozek z pl , i sciagam tu , tez jakis w neutralnym kolorze i moze jeszcze zatrzymam dla dziecka nr 3 . ostatniego . ale to po 2 bedziemy decydowac czy jeszcze kiedys kiedys czy juz koniec i tyle :)
Tako extreme lub alive w ekoskórze

7u223e3k88z714o0.png

Mam spacerowke quinny zapp xtra. Strasznie mnie denerwuje, chociaż to o czym pisze Fabimama, ma pompowane koła chyba? Mój ma takie turkoczące maleństwa. Brrr

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Moze zmyliło mnie dotychczasowe, dość spokojne tempo jazdy :D zobaczymy jak to będzie za kilka miesięcy [emoji605] [emoji125] [emoji106]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry