reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Gondola jest niestety u teściów, będę miała okazję zrobić zdjęcia za jakieś 2-3 tygodnie, ale podejrzewam że ci się nie spieszy ? :)
Też przed kupnem rozważaliśmy bebetto nico, bo chyba podobna cena i stylówa. Ale jakoś przypadkiem wygrał baby design i nie miałam czego żałować, spacerówkę ciągle użytkujemy na zmianę z inną, nic się nie dzieje. Chociaż może w bebetto jest ciut ładniejsza ta spacerówa :) Nigdzie się nie przetarł, ani nie odbarwił, kilka razy prałam całe pokrycie gondoli i wszystko ok.
A i chyba nie jest ciężki... w sumie nie umiem stwierdzić. Mamy wozkarnię w bloku na parterze. :D

Na samym początku amortyzatory były trochę twarde, a my mieszkaliśmy przy niezłych wertepach i dawało mi to w kość - Hania zdecydowanie wolała gładką jazdę.... Ale już się zdążyły wyrobić :) Jeżeli mieszkasz w pełnej cywilizacji(chodniki itd) to napewno nie musisz sobie zaprzątać tym głowy

A fotelik pewnie maxi cosi:) Zależy mi na przejściówkach do wpięcia fotelika w stelaż wózka, będę się musiała zorientować w tym.. Te be safe faktycznie porządnie wyglądają, aż sobie kiedyś posprawdzam testy :)

reklama
Jakbym miała się teraz zastanawiać nad nowym, to chyba rozważyłabym używany mutsy :) Na szczęscie mam ten dylemat z głowy :D

Super by bylo dzieki :) !- Jasne ze mi się nie spieszy :) - no właśnie ciekawi mnie wygląd tej gondoli , u mnie lupo tez był w pierwszej trójce wózków bo ma dużą gondolę a mi na tym zależało bo ja wysoka i dziecko zakladalam ze tez będzie :) a chciałam żeby teoche pojezdziło w gondolce.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Porobię foty przy najbliższej okazji, nie ma problemu :)

PS. i synek był wysoki? :D Ja mam maleństwo do tej pory, zawsze na najniższym centylu :D

Ja sprzedałam wózek bo miałam 3 i musiałam któryś opchnac bo juz nie było gdzie tego trzymac hehe, teraz tylko spacerówke mam ale nie będę noworodka w spacerowce na leżąco klasc , teraz w sierpniu będę w Polsce to jeżdżę po sklepach i macam wózki , a jaki mutsy polecasz ? Moja siostra miała i tez chwaliła, ja po prostu - wymacam wszystko co się da i wezmę coś :). Mnie tu denerwują te wózki bo mają strasznie budki otwarte te od gondoli a tu przrciez pizga I gwizga . W bebetto mi się podobało ze nie musiałam kocami zasłaniać itp. Tylko tym pokrowcem właściwym od wózka ,

Tak tak synek wysoki , dają mu rok więcej niż ma :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Gdzie mieszkasz? :)

A Mutsy nie wiem, bo nie używałam nigdy :D Podobają mi się z wyglądu i mają dobre opinie :)

reklama
My mielismy gondole Jedo Fyn,designem nie powalala,ale funkcjonalnosc super- duza gondola,duze,pompowane kola,wygodna raczka. Pozniej kupilismy spacerowke idealna jak dla mnie- Mamas&Papas Armadillo flip xt, rozkladana do pozycji lezacej,duza budka chroniaca od slonca,dlugie,wygodne siedzisko,ogromny kosz na zakupy no i wyglad super. Nie chce jej sprzedawac,ale nie wiem jak rozwiazac sprawe przy dwojce..kupic podwojny wozek/gondole i dostawke/sama gondole,a starszak na nozkach..nie wiem.. Nie wierze,ze nazywam go starszakiem,przeciez to moje poltoraroczne malenstwo..nie moge sie przrstawic.

Do góry