reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Generalnie produkty są takie jak wszędzie - jakość nie powala, szczególnie jeśli chodzi o bodziaki 5packi kopertowe (bez snapów koło szyi). Natomiast taka promocja jak ta dziś praktycznie się nie zdarza i w tej chwili te ubrania są warte swojej ceny :) siedziałam od 9 rano żeby zrobić te zakupy, jestem uparta jak osioł ale warto bylo bo kupiłam to co chciałam. teraz znowu są jakieś problemy techniczne.Jeśli chodzi o najlepsze bodziaki (biorąc pod uwagę moje poprzednie doświadczenia to polecam wszystkim body z h&m prążkowane (tzw rib), jednokolorowe, ze snapami koło szyi. często jest na nie promocja 3 za 2. nic, absolutnie nic się z nimi nie stało (białe troche ucierpiały w kontakcie z żywnością). słyszałam, że tesco w 5packach też są ok. zwracajcie uwagę na metki, skąd produkt pochodzi i jaki ma skład. Często to co made in china wydaje nam się beznadziejne i nas odrzuca ale musicie wiedzieć, że fabryki w Chinach sa bardzo nowoczesne, pracuja tam profesjonaliści, przestrzegane są przepisy a fabryki przechodzą pozytywnie wszelkie audyty. Gorzej z tymi w Bangladeszu czy Indiach, często to zwykłe lepianki. Ubrania dla niemowlat powinny miec w skladzie jedynie bawełnę, unikajcie poliestru. W Rosji np. jest całkowity zakaz używania materiałów syntetycznych w produkcji odzieży dla niemowlat i małych dzieci (0-2). ufff...rozpisałam się :)

reklama
Ufff..wreszcie udało mi się zrobić to cholerne zamówienie w smyku. 5- packi do dupy? Kuurde, akurat m.in. je kupiłam, ale kij, miałam kiedyś w 3packu i bawełna była bardzo przyjemna. Ja sporo kupuję w smyku, na promocjach ubieram dzieci wprzód, zazwyczaj jakość jest zadowalająca. Buty może mają średnie, ale z drugiej strony moja Klaudia to każde zajedzie. I bardzo pajace ze smyka lubię:) W tesco też dużo dzieciom kupuję i bardzo lubię ich ubranka, są bardzo dobre jakościowo.

strona znowu nie działa, przekierowuje na domeny.pl, więc nawet nie mogę Wam wkleić linku :( kupiłam pajace 56 i 62 takie w 3 packu (kwiatuszki, na pewno niebieskie w białe groszki i jeszcze jakiś kolor tam był), 2 pack pajacy (takie z zebrą rozm 56 i 62), jeszcze jeden 3 pack 62 ( beżowe sowy bodajże), 2 pack półśpiochów 62, osobno półspiochy 62, 2 pack półspiochów 56 i to tyle. wrzucę zdjecia jak odbiorę ze sklepu. z wyprawki ubraniowej mam już wszystko prawie, zostały niedrapki, czapeczki i może coś do szpitala. zamówiłam też dzisiaj kombinezon, wklejam zdjęcie (robię to pierwszy raz więc mam nadz, ze poprawnie :)) nie wiem szczerze mówiąc jak ubierać to dziecię w lutym..pierwsze lipcowe więc po prostu bodziak i kocyk bambusowy na wierzch i tyle a teraz...pewnie macie te same dylematy.
986-482s2.jpg

po synku i po pracy "w branży" :p prawda jest taka, że do zeszłego piatku dopóki nie wiedziałam, że to dziewczynka, wydawało mi się, że nie mam nic.

reklama
super! i ta cena :O wypatrzyłam bodziaka ze smyka :) ten miętowy (bodajże) kaftanik jest śliczny :) koszule dla starszak tez fajne. może rozpakuję jutro rzeczy po synku i wstawię Wam zdjęcia tych z rozmiaru 56-62-68 może któraś się zaintersuje i znajdzie coś dla siebie.

Do góry