reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Klauduska ja z doświadczenia swojego Ci powiem, że jak Ci wyjdzie kp to w nosie bd miała targami ze sobą buteleczki z piciem i bawienie się żeby ta woda była odpowiednio ciepła itp itd . Dasz pierś i bd miała spokój:)
Z wielkością piersi nie ma znaczenia. Ja mam asymetrie. Lewa pierś większą od prawej a i tak zawsze więcej odciągalam z prawej. Chyba dlatego, że było mi po prostu wygodniej :)
Mówią, że szybciej się pokarmu dostaje po sn niż cc. Też chyba mit. Ja urodziłam o 17, małą przystawili mi ok 20. Rano miałam już pełne piersi.

Ellie fajne łóżeczko :) ja akurat nie mam sensu turystycznego, bo i tak teraz mam kuchnie w salonie a w nowym mieszkaniu pokój małej bd miała mniej więcej w takiej samej odległości jak salon. A dla mnie są za miękkie te łóżeczka, żeby dzieć spał całą dobę w takim.

Co do puszki mm. Kupię na 100% z Młodą miałam taką akcję, że się zestresowałam i przez 3 h nie mogłam jej nakarmić i poszła w ruch butelka. Teraz też kupie i butelki i smoczki. Wbrew temu co twierdzą naokoło nam ani butelka ani smoczek nie popsuły kp.

reklama
Elenna moja mama na takie kryzysowe sytuacje poleciła mi male buteleczki z apteki z gotowym mlekiem. Bo duza puszke trzeba w ciagu tygodnia zuzyc a te malutkie to taka porcja na raz :)

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to może zrobimy oddzielny wątek o kp? bo ja za pół roku tych postów nie znajdę, a na razie mnie w ogóle nie dotyczą, a potem będziecie się dublować

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to może zrobimy oddzielny wątek o kp? bo ja za pół roku tych postów nie znajdę, a na razie mnie w ogóle nie dotyczą, a potem będziecie się dublować

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne :) z kp mogą się różne historie przytrafiac, zawsze się przyda taka skondensowana wiedza :) dodano nowy temat o karmieniu :)

Ostatnia edycja:
1475105194497.jpg

Nasza kolekcja rośnie... na razie ubranka bo się oprzeć nie mogę [emoji38] Nie długo wprowadzamy się na swoje wtedy będą Większe zakupy [emoji5]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475105194497.jpg
    1475105194497.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 322
@Klauduska powiedz proszę, gdzie kupiłaś tę miętową bluzę z misiem?
Dzisiaj mam średnio czas ale jutro tez wrzucę parę rzeczy, które już mam dla mojej małej. Wózek i łóżeczko mam po starszaku, tak samo przewijak. Muszę dokupić fotelik i trochę ciuszków. Wózka nie zamieniłabym za żadne skarby świata, jest dla mnie prawie doskonały. Może kogoś zainteresuje, że od wczoraj do dziś do północy na stronie smyk.com jest promocja na wszystkie ubranka - 50%. Strona niestety nie podołała i od rana nie działa.

smykowi padły serwery permanentnie, z resztą nie pierwszy raz.. Podejrzewam, że jak już postawią stronę to będzie po promocji, a raczej bym nie liczyła na przedłużenie promocji. Szkoda, bo chciałam kupić kilka rzeczy

o promocji dowiedziałam się dziś rano jak już to wszystko praktycznie nie działało :( jako ciekawostkę powiem Wam że pracowałam tam kiedyś, współtworzyłam te produkty więc wiem jak to wygląda od kuchni :)

reklama
o promocji dowiedziałam się dziś rano jak już to wszystko praktycznie nie działało :( jako ciekawostkę powiem Wam że pracowałam tam kiedyś, współtworzyłam te produkty więc wiem jak to wygląda od kuchni :)
Witamy :) i jaka jest twoja opinia o smyku/produktach? Ja co prawda rzadko tam kupuje ale zazwyczaj jak bywam to wydaje mi się ze jest drogo..

Do góry