reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

wow dziewczyny szlejecie :) ja jakoś kompletnie nie mam weny ;) na razie na przecenie kupiłam 3 śpiworki (rozmiar do 6m 2 szt. i powyżej 6m. 1 szt.) - u mnie do spania najlepiej się sprawdzały :) i dwa razy w lidlu jakieś dwupaki body kupiłam o_O naprawdę weny mi brak na zakupy bomblasowe, mam nadzieję, że mnie jeszcze weźmie :o

reklama
1475361731-k3ejfe.jpeg
Taką piękną znalezlismy dziś w Tesco :) może być jako zwykła mata bez siatki a pilki wkłada się do głowy żółwia, może być taki basen lub basen bez górnego stelażu :) Kupiliśmy sobie i mojej siostrze :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

fajna wyprawka :) znalazłam część rzeczy, które mam też dla mojej małej (np. to body białe z kwiatuszkami wyszywanymi metalizowaną nicią- w rzeczywistości wygląda ślicznie i tego pajaca grubego z królikiem w kolorze różowym melanż) :) sojnabig- super mata, może jeśli uda nam się przeprowadzić w przeciągu tych kilku miesięcy to też taką zakupię bo na razie miejsce ograniczone. dzisiaj przyszła
WP_20161004_001.jpg
WP_20161004_002.jpg
jedna paczka dla mojego króliczka. sama bym chciała nosić taki kombinezon :D

Załączniki

• WP_20161004_001.jpg
    WP_20161004_001.jpg
    405 KB · Wyświetleń: 493
  • WP_20161004_002.jpg
    WP_20161004_002.jpg
    355,6 KB · Wyświetleń: 499
reklama
Do góry