reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Jeszcze a propos fotelików. Ze stajni maxi cosi jest też marka "safety 1st". Może nie ma tak wypasionych wzorów, ale testy przechodzi równie pozytywnie, a jest sporo tańsza. Adam jeździł w Mimas safety 1st i teraz też planuję zakupić ten fotelik. Trzeba tylko domówić do niego wkładkę redukcyjną dla noworodka, bo w zestawie jej nie posiada. Mocowania ma takie jak max cosi, więc adaptery kupuje się do maxi cosi i pasują. To dla mniej zamożnych, ale myślących przede wszystkim o bezpieczeństwie:)

reklama
Ją miałam mętlik w głowie z wózkiem więc jak na mieście zobaczyłam coś co mi się podobało to podchodziła i pytałam mamy o opinie. Jagódka ja urodziłam we wrześniu i też w lutym Przeszliśmy na spacerówkę bo młody się nie mieścił

Adam miał jeszcze luz, jak skończyliśmy jej używać, ale już nie chciał leżeć:) Jedo mają ogromne gondole, chyba największe na rynku.

Ja juz mam fotelik be safe izi go , teraz sobie dałam zadanie żeby dopasować do jakiegoś wózka co fotelik będzie można w stelaż wpiąć [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

14409055_1197354680306215_1172716516_n.jpg
14429613_1197354676972882_1813629428_n.jpg

Przyszły mi materiały na pościel do wózka i ochraniacz na łóżeczko.Skoro już wiem, że to chłopiec, to pierwszy zakup specjalnie pod niego. Kurs krawiecki odbębnię i będę się realizować twórczo:)

z tego czerwonego zygzaka wymyśliłam sobie kokardki i tasiemki tylko do wiązania ochraniacza, reszta na panele będzie

Jagódka super te materiały :)

Jeżeli chodzi o wózki to ja patrzyłam na te 3w1 właśnie z fotelikiem maxi cosi bo zależy mi żeby można wpinać w stelaż ale fajnie ze Jagódka napisałaś o tańszej a równie dobrej wersji fotelika musze popatrzeć jak tak :)

Jagódka super te materiały :)

Jeżeli chodzi o wózki to ja patrzyłam na te 3w1 właśnie z fotelikiem maxi cosi bo zależy mi żeby można wpinać w stelaż ale fajnie ze Jagódka napisałaś o tańszej a równie dobrej wersji fotelika musze popatrzeć jak tak :)
Dzięki, też mi się podobają bardzo:)
On teraz inaczej się nazywa, bo spojrzałam, że Mimas ma następcę Safety 1st - One Safe XT

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry