U
użytkownik 902
Gość
Żyrafkę Sophie mamy.. i szczerze? Kasa w błoto, Młody ją pogryzł może z 5 razy.. Dużo bardziej interesowała go gwiazdka grzechotka tiny love
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie żyrafke chyba tez kupie, chciałam raz w smyk ale nie mieli książeczki kontrastowe mam, są ok. Chustawki nie kupuje choć się zastanawialam.Zobacz załącznik 771112 Zobacz załącznik 771111 Zobacz załącznik 771110 Jesli chodzi o zabawki itp to ja planuje kupic hustawke fisher price, duzo ksiazeczek, interesuja mnie te czarno - biale, ogladalyscie? I taka zyrafe sophie... Mysle ze to wszystko... Duzo rzeczy mamy od innych osob ale np chodzikow nie chce uzywac ....
Ja nie mialam bo moje dzieci nie zasypialy nigdy przy szumie. Ale już przyjaciółki dziecko zasypia tylko przy włączonym okapie w kuchni. O szumisiu czytałam dużo pozytywnych opini i mimo że u mnie by się nie sprawdził to nie mowie nie. Szkoda tylko że jest drogi ale jak siostra chce ci kupić to czemu nieSlyszalyscie o szumisiach? Cxy cos takiego.. Takie misie co daja odglos suszarki czy odkurzacza moja siostra strasznie polecala i mi chce kupic.. Moze ma ktoras z was? Warto?