reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
to ja bym wzieła braz- nie widzilam na ulicy takich zbyt wiele a czarnych jest sporo....kurcze i pierwszy raz pozałowalm mojego XA :p

I chyba na brązowy się skuszę, zwłaszcza że odcień ma ładny, taki czekoladowy.
XA nie żałuj, pierwszy wybór najlepszy;-)
Mnie w Mutsy bardzo waga skusiła i design:-)

EDIT: Mi się jeszcze ten granatowy podoba co zdjęcie jest niżej, ale nie wiem czy taki kolor jest dostępny..

Ostatnia edycja:
SZUSZU-wózeczek I klasa :tak:-a kolor mi się bardzo podoba brąz :tak: ,sama chyba będę kupować w fiolecie ale w moim modelu wózka fiolet jest taki śliwkowy a tu strasznie wściekły-szkoda ,że ten wózek który chcę kupić nie ma brązu:-(.Cena szuszu bardzo atrakcyjna .

reklama
Saga dziękuję za informację :-) przyznam cenne ;-)
Bishopka Tobie też dziękuję za zdjęcia, opinię. CO do fotelika to tak własnie myślałam, a nie wiesz czy da się inny montować stelażu? a ile płaciłaś za cały komplet?
Biedroneczka dzięki za wiadomości, ładne kolory Twojego wózia :-) napiszesz gdzie kupowałaś?

Maggie my jeszcze nie kupiliśmy... nie bardzo mam go gdzie trzymać, wiec pewno na ostatnią chwilę kupimy...

Ostatnia edycja:
Do góry