reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
to ja bym wzieła braz- nie widzilam na ulicy takich zbyt wiele a czarnych jest sporo....kurcze i pierwszy raz pozałowalm mojego XA :p

I chyba na brązowy się skuszę, zwłaszcza że odcień ma ładny, taki czekoladowy.
XA nie żałuj, pierwszy wybór najlepszy;-)
Mnie w Mutsy bardzo waga skusiła i design:-)

EDIT: Mi się jeszcze ten granatowy podoba co zdjęcie jest niżej, ale nie wiem czy taki kolor jest dostępny..

Ostatnia edycja:
SZUSZU-wózeczek I klasa :tak:-a kolor mi się bardzo podoba brąz :tak: ,sama chyba będę kupować w fiolecie ale w moim modelu wózka fiolet jest taki śliwkowy a tu strasznie wściekły-szkoda ,że ten wózek który chcę kupić nie ma brązu:-(.Cena szuszu bardzo atrakcyjna .

reklama
Saga dziękuję za informację :-) przyznam cenne ;-)
Bishopka Tobie też dziękuję za zdjęcia, opinię. CO do fotelika to tak własnie myślałam, a nie wiesz czy da się inny montować stelażu? a ile płaciłaś za cały komplet?
Biedroneczka dzięki za wiadomości, ładne kolory Twojego wózia :-) napiszesz gdzie kupowałaś?

Maggie my jeszcze nie kupiliśmy... nie bardzo mam go gdzie trzymać, wiec pewno na ostatnią chwilę kupimy...

Ostatnia edycja:
Do góry