reklama
piękny, a jaki kolor wybraliście?A ja jestem już na 100% zdecydowana na ten model ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRANSPORTER 2011 zestaw (3w1) głęboko- spacerowy + Maxi Cosi CITI + śpiworek polarowy Mutsy GRATIS i nawet mój dał się przekonać;-)
piękny, a jaki kolor wybraliście?
Ja to się zastanawiam nad brązowym, czarnym lub tym ciemno szarym. A Wy co myślicie?
I chyba na brązowy się skuszę, zwłaszcza że odcień ma ładny, taki czekoladowy.
XA nie żałuj, pierwszy wybór najlepszy;-)
Mnie w Mutsy bardzo waga skusiła i design:-)
EDIT: Mi się jeszcze ten granatowy podoba co zdjęcie jest niżej, ale nie wiem czy taki kolor jest dostępny..
XA nie żałuj, pierwszy wybór najlepszy;-)
Mnie w Mutsy bardzo waga skusiła i design:-)
EDIT: Mi się jeszcze ten granatowy podoba co zdjęcie jest niżej, ale nie wiem czy taki kolor jest dostępny..
Ostatnia edycja:
LANA
Fanka BB :)
SZUSZU-wózeczek I klasa -a kolor mi się bardzo podoba brąz ,sama chyba będę kupować w fiolecie ale w moim modelu wózka fiolet jest taki śliwkowy a tu strasznie wściekły-szkoda ,że ten wózek który chcę kupić nie ma brązu:-(.Cena szuszu bardzo atrakcyjna .
reklama
mlodam
mama Oleńki
Saga dziękuję za informację :-) przyznam cenne ;-)
Bishopka Tobie też dziękuję za zdjęcia, opinię. CO do fotelika to tak własnie myślałam, a nie wiesz czy da się inny montować stelażu? a ile płaciłaś za cały komplet?
Biedroneczka dzięki za wiadomości, ładne kolory Twojego wózia :-) napiszesz gdzie kupowałaś?
Maggie my jeszcze nie kupiliśmy... nie bardzo mam go gdzie trzymać, wiec pewno na ostatnią chwilę kupimy...
Bishopka Tobie też dziękuję za zdjęcia, opinię. CO do fotelika to tak własnie myślałam, a nie wiesz czy da się inny montować stelażu? a ile płaciłaś za cały komplet?
Biedroneczka dzięki za wiadomości, ładne kolory Twojego wózia :-) napiszesz gdzie kupowałaś?
Maggie my jeszcze nie kupiliśmy... nie bardzo mam go gdzie trzymać, wiec pewno na ostatnią chwilę kupimy...
Ostatnia edycja:
Podziel się: