reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

MUTSY URBAN RIDER KOMPLET BEŻOWY OKAZJA! (1639731269) - Aukcje internetowe Allegro

oczywiście stelaż i koła są troszkę porysowane ale naprawdę trzeba się dobrze przyglądnąć. I mimo tak jasnego koloru tapicerka wygląda jak nowa.
Tylko mam problem bo go rozłożyłam i teraz nie potrafię złożyć stelaża:) jak będę u koleżanki to muszę się tego nauczyć:)

a ta zielona spacerówka naprawdę mi się podoba:)

a fotelik już masz?

reklama
dziękuję piękny:)) i wszystko w komplecie:)

maggie pasowac pasuje tylko adaptery 140 pln, ale może rzeczywiście znajdę coś na allegro...zresztą w pierwszej wersji rozpatrywałam inny wózek, do którego nie dałoby rady podpiąć fotelika, ale ten fotelik od wózka nie przeszedł żadnych crash testów więc wolałam maxi cosi, bo jest bezpieczny...

dziękuję piękny:)) i wszystko w komplecie:)

maggie pasowac pasuje tylko adaptery 140 pln, ale może rzeczywiście znajdę coś na allegro...zresztą w pierwszej wersji rozpatrywałam inny wózek, do którego nie dałoby rady podpiąć fotelika, ale ten fotelik od wózka nie przeszedł żadnych crash testów więc wolałam maxi cosi, bo jest bezpieczny...
MUTSY adaptery do fotelika MAXI COSI (1664881657) - Aukcje internetowe Allegro
Adaptery do wózka MUTSY,najtaniej (1666287934) - Aukcje internetowe Allegro
ADAPTERY MUTSY - MAXI COSI !!! POZNAŃ !!! (1656559524) - Aukcje internetowe Allegro

Mamy Drogie! WIdze ze jestecie mega zorientowane w temacie. Ja juz co prawda mam wybor wozka, a nawet trzech dawno za soba, ale sie was zapytam, siostra kupuje pierwszy wozek i nudzi mi o x-landerze. Czy któraś jeżdzi, co sądzicie? Druga kwestia to nie chce się zrujnować, i chce kupić wózek po renowacji. Czy którać z Was może korzystała, kupowała taki wózek? Ktoś ma jakieś doświdczenia, widziałyście moze taki wózek na żywo? Ceny mają bardzo dobre, na zdjęciach wózki super, ale chciałam zapytać jak na żywca wyglądają??

reklama
SOSIKA-x-landery to podobno bardzo dobre wózki -jedne z lepszych ,jeździ ich chyba najwięcej po naszych Polskich ulicach.Najczęściej z tego co się oriętuję to model XA jest wybierany ma skrętne przednie kółka.Naprawdę świetnie się go prowadzi ,miałam go kupić lecz za dużo jeździ ich u mnie po mieście i główny "defekt" jak dla mnie bardzo ważny -spacerówka nie jest przekładana w 2 kierunkach.Mają pojemny kosz na zakupy i chyba ściąganą tapicerkę do prania(a to też ważny szczegół) -ale nie jestem do końca pewna.Zwracaj uwagę aby miały pompowane koła bo bywają również piankowe -a to już gorszy wybór.Ogólnie te wózeczki mają bardzo dobre opinie-możesz poszukać na necie wbijając nazwę wózka i dopisać opinie tam Ci napewno wyskoczy fulll opini od rodziców ,którzy jeżdżą takimi wózeczkami.Na żywca wyglądają róznie to zależy co się komu podoba.cENA KOMPLETU 2W1 WACHA SIĘ OKOŁO 1600-1800ZŁ.Taniej można kupić np. na allegro używany w bardzo dobrym stanie jeśli Cię to interesuje-można trafić na naprawdę dobrą okazję-tylko trzeba szukać.Powodzenia !!!!! mam nadzieję ,że troszkę pomogłam :-)
a właśnie ostatnio znalazłam okazję i komplet 2w1 był nówka za 1400zł.bo wyprzedawali jakiś mało chodliwy kolor a był nawet bardzo ciekawy brązowy z dodatkami wewnątrz pomarańczy :tak:i zwracaj uwagę czy jest duża torba w komplecie przynajmniej dla mnie to bardzo ważne ,a dodatkowy koszt zakupu takiej torby to około 200zł.:tak:a po co przepłacać skoro można mieć wszystko razem

Ostatnia edycja:
Do góry