Dzięki LANA! No ja też ich własnie duzo na miescie widuje, i pewnie dlatego moja siostra też takiego chce ;-) Teraz z perspektywy mojego pierwszego wozka, tez bym sie pewnie na x-landera zdecydował. Jezeli chodzi o model to ona rozwaz xa wlasnie albo XT ze wzgledu na przekladana raczke . Na allegro już sprawdzała, ale wiesz ona chce taki zeby wygladał jak nowy. Jak to sie mowi chce miec ciastko i zjesc ciastko ;-) cale zycie tak ma! Już sprawdzałam na tym nextwayu, maja cale zestawy, za ok 1000 zł (gondola, spacerowka, pokrowiec i adaptery), bez torby, piszą że z gwarancją. ALe chciałąbym sie dowiedziec czy ta renowacja naprawde robi z uzywanego wozka, "wozek jak nowy" :-) Na alegro też są, tu znalazlam ale bez gondoli
X-LANDER X-T PO RENOWACJI-JAK NOWY GWARANCJA 12MSC (1646433094) - Aukcje internetowe Allegro
A taka torba do x-landera dobra?
Torba Delti do każdego wózka WYPRZEDAŻ KOLEKCJI (1623608124) - Aukcje internetowe Allegro
Niby czlowiek juz mam wozek, ale ten temat zawsze jakos w koncu wyplywa ;-)
X-LANDER X-T PO RENOWACJI-JAK NOWY GWARANCJA 12MSC (1646433094) - Aukcje internetowe Allegro
A taka torba do x-landera dobra?
Torba Delti do każdego wózka WYPRZEDAŻ KOLEKCJI (1623608124) - Aukcje internetowe Allegro
Niby czlowiek juz mam wozek, ale ten temat zawsze jakos w koncu wyplywa ;-)