reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Dzięki LANA! No ja też ich własnie duzo na miescie widuje, i pewnie dlatego moja siostra też takiego chce ;-) Teraz z perspektywy mojego pierwszego wozka, tez bym sie pewnie na x-landera zdecydował. Jezeli chodzi o model to ona rozwaz xa wlasnie albo XT ze wzgledu na przekladana raczke :-D. Na allegro już sprawdzała, ale wiesz ona chce taki zeby wygladał jak nowy. Jak to sie mowi chce miec ciastko i zjesc ciastko ;-) cale zycie tak ma! Już sprawdzałam na tym nextwayu, maja cale zestawy, za ok 1000 zł (gondola, spacerowka, pokrowiec i adaptery), bez torby, piszą że z gwarancją. ALe chciałąbym sie dowiedziec czy ta renowacja naprawde robi z uzywanego wozka, "wozek jak nowy" :-) Na alegro też są, tu znalazlam ale bez gondoli
X-LANDER X-T PO RENOWACJI-JAK NOWY GWARANCJA 12MSC (1646433094) - Aukcje internetowe Allegro

A taka torba do x-landera dobra?
Torba Delti do każdego wózka WYPRZEDAŻ KOLEKCJI (1623608124) - Aukcje internetowe Allegro

Niby czlowiek juz mam wozek, ale ten temat zawsze jakos w koncu wyplywa ;-)

reklama
SOSIKA -BARDZO ŁADNY TEN WÓZECZEK CO ZNALAZŁAŚ PO REOWACJI szkoda ,że tyko spacerówka -ale wózeczek ciekawy i bardzo ładny kolorek a torba super tylko,że chyba nie ma zaczepów aby przypiąć ją do rączki od wózka.Jeśli chodzi o przekłądaną roczkę to w x-landerach jej nie ma i nie ma równiez możliwości przełożenia siedziska tył na przód,ale doczytałam ,że na bank ma ściągana tapicerkę-a to wielki plus.
o a ja znalazłam dla Ciebie coś takiego z pompowanymi kołami:
http://allegro.pl/a-wozek-x-lander-x-a-spacerowka-gondola-wyprzedaz-i1657505561.html

duży zestawik z torbą pompowane koła
http://allegro.pl/x-lander-xa-2011-volcano-spac-gond-torba-i1662588501.html

a tutaj duży nowy zestawik z torbą ale koła piankowe
http://allegro.pl/x-lander-xv-blue-gondola-ocean-torba-gratis-wyprz-i1659488959.html

Ostatnia edycja:
nie ma za co sosika -cieszę sie ,że mogłam pomóc :tak:a ten zielony który znalazłaś też mi się bardzo podoba i ma super szprychowe koła już kiedyś go oglądałam kolor extra i kólka super:-)

LANA KOCHANA! Tak sobie powinnac nicka zmienic! Dzieki za pomoc i za takie mile posty z samego rana! ;) aż miło! Trzymam kciuki za Ciebie i za Krystianka!

Dzięki kochana :-)jakoś musimy sobie pomagać .Cieszę się ,że na coś się przydałam .
Powodzenia w wyborze wózka dla siostry:tak:

Hej.
Mam do sprzedania wózek ROAN MARITA (gondola + spacerówka). Kolor jak na zdjęciu poniżej.
Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW.
Cena 600 zł.

roan.jpg

reklama
Do góry