przełożysz do spacerówki - rozkłada się do pozycji leżącej- zresztą będzie to już 6 miesiącyi dupa wielka z tym moim zdecydowaniemboli mnie ta 75 cm gondola.. dużo wózków ma większą.. po jakiego tu taka mała??????
Ja wielka baba 176 cm, dziad 196 cm.. oboje się urodziliśmy powyżej 60 cm- nie chciałabym żeby Pindzia w lutym czy marcu nie właziła już do gondoli !!
i nie wiem co robić...![]()
reklama
Bishopka i wzielas wózio do domu ?
jak właśnie dziewczyny robicie , bo podobno jest jakis przesąd, żeby wózka nie kupować , zanim się dzidzia urodzi ? hmmmmmm
Ja zapłacę chyba wcześniej zadatek, a wózek odbiorę tydzień przed porodem, żeby gwarancja nie leciała i cena nie podskoczyła:-)
LANA
Fanka BB :)
Termina mam z młodym na 30 lipca możliwe ,że cesarke zrobią mi wczesniej ale zobaczymy a wózio kupię w czerwcu lub na początku lipca ,łóżeczko też na początku lipca tak około 3 tyg.przed terminem porodu .
Mam już prawie wszystko reszta w/w na sam koniec
Mam już prawie wszystko reszta w/w na sam koniec

ja dziś zapłaciłam przedpłate za nasz wózeczek , odbieramy na początku lipca! zaklepane, wybrane, teraz można zająć się innymi rzeczami ;-) zdjęcia robione tel w sklepie więc kiepskie i nie oddają całego uroku wózka ! ;-)
Załączniki
reklama
Tak wzielam do domu, stoi przykryty przescieradlem jak w muzeum a ja codziennie zagladam na niego i podziwiam, co inni domownicy traktuja z szelmowskim usmiechem :-)Bishopka i wzielas wózio do domu ?
jak właśnie dziewczyny robicie , bo podobno jest jakis przesąd, żeby wózka nie kupować , zanim się dzidzia urodzi ? hmmmmmm
W przesady jakos nie wierze, a moze staram sie nie wierzyc. Gdyby tak bylo to na wszystko musialabym czekac do porodu, a tak pojde rodzic spokojna, ze mam juz wszystko. Mam juz dwoje dzieci i z kazdym mialam wozek przed porodem.
szuszu masz racje, z tym, ze w moim miescie nie ma wozkow (jest tylko jeden sklep i ceny masakra), a wozek ma 24 m-ce gwarancji, wiec mnie te 3 m-ce nie zbawia a i pan maz powiedzial ze to polski wozek to w razie "wu" zadzwoni sie do producenta i przysle jakas czesc. No i poza tym to ja juz na lato chce kupic inna spacerowke :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: