reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki...

Marcelina- w lutym, marcu to chyba nie wiele naszych szbrabow bedzie sie miscic w gondoli :D Bedzie dobrze, kup teraz klikniete wiec nie ma co sie zastawniac bo i tak nigdy w 100% nie bedziesz pewna ze dany wozek sie sprawdzi :D
O wyborze wozka juz zapomnij i przerzuc mysli na inne pole :)

reklama
mixedsmiley042.gif

Marcelinaa, nie pękaj!:D ja przesadzałam Lilę na początku stycznia. Śpiworek, czy kombinezon i heeejaa. a w Tako jest odwracana spacerówka i do tego zupełnie na płasko się rozkłada, także.. luz blues i orzeszki :D

Marcelina wybor nr 4 to tako warrior i nie wiem czy chodzi Ci o ten wozek czy tylko o taki wzor tapicerki, ale jesli o wozek to szukaj tych ze wzmocniona rama, jest taka grubsza, bo te ie łamia, tak mi poradzila pani w sklepie jak kupowalam swoj. Nie bylo roznicy w cenie wiec wzielam ten ze wzmocniona rama. Moj wozek jest na watku zakupowym, wiec mozesz sobie porownac rame.

reklama
Marcelinaa-kupuj wózio i nie przejmuj sie tą różnicą 5 cm. to żadna różnica :tak:

Do góry