reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki...

ja jestem fanką TAKO ;-) a w tym się zakochałam, bo
- jest fioletowy
- ma groszki
- ma aluminiową ramę
- jest lekki jak na Tako
- nie ma świecących kół jak w niektórych Tako
- ma duża gondolę
;-)

Akurat ten tako mi się bardzo podoba, świetny wybór ;-)

Cholerne przesądy, a ja już wszystko miałam zanim się dowiedziałam że w ciąże zaszłam :-D:-D

reklama
maggie, w niedziele chyba się spotkam z koleżanką, która urodziła kupiła wózek firmy Bebe Confort (nie wiem jaki model). Zapytam ją o opinie - sama jestem ciekawa. To jej drugi wózek tej firmy, z pierwszego (jakieś 5 lat temu) była zadowolona.

my kupiliśmy wózek maxi cosi 3 in 1 trójkołowy od znajomego. Oto moje przemyślenia: gondola jest tylko na kilka mcy aż dziecko nie zacznie siedzieć, a później ten wózek w wersji spacerowej okazał się za ciężki i mało poręczny jeśli chodzi o samochód i jego składanie. Warto więc po prostu zainwestować w lepszą spacerówkę ze śpiworem i z głębokim dachem (właśnie mój maxi cosi ma mały daszek co ani nie chroni przed deszczem- no ale od tego jest celafon, ale co ważniejsze nie chroni przed słońcem a parasolka doczepiana nie spełnia swojej funkcji tak naprawdę). Aha i spacerówka powinna być jak najlżejsza i z możliwością opuszczenia oparcia do pozycji leżącej.

ooo jedni mi odpisali 3w1 wózek TAKO Jumper X NOWA KOLEKCJA 9 GRATISOW (1578674088) - Aukcje internetowe Allegro kolor taki jak na zdjęciu, jest moskitiera na spacerówkę a na tym mi zależało, także w poniedziałek się chyba skuszę (zobaczę co mi odpiszą inni)
2.jpg

Marcelinaa-ładny wózeczek -fajnie jak dla mnie bo nie ma tych okropnych wielkich napisów na torbie i na wózku :tak:Kolorek też sympatyczny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry