reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

dokładnie tak myślę jak assiaB-każda z nas kupi taki wózeczek jaki będzie sie jej podobał -no i już :-)
assiaB-a wracając do Espiro gtx to czytałam opinie na jego temat w necie osób ,które nim jeździły i wszystkie bardzo zadowolone i tym sie właśnie kieruję tym bardziej ,że wygląd mi sie jego zdecydowanie podoba jest taki estetyczny i dopracowany -dopieszczony mimo jego wagi jeździ sie nim fantastycznie i lekko podbija pod krawężniki.Pani w sklepie w moim mieście chciała mojego męża naciągnąć na tańszy model ,które akurat miała w sklepie na stanie i mówiła ,że Espiro nie koniecznie ,że te tańsze lepsze bo akurat espiro był na zamówienie a chciała sie pozbyc towaru ze sklepu:tak:
no ale na 1 miejcu u mnie jest ABC DESIGN MAMBA a na drugim ESPIRO GTX okaże sie za miesiąc co kupimy :tak:

reklama
Lana
ja też całe święta do przedwczoraj byłam za espiro - ale sama widzisz, że ile sklepów, ile kobiet w nim tyle wersji...
ja to juz zamowie chyba po niedzieli, bo co chwile cos innego i zglupiec mozna, a tak to spokoj bedzie i sie zajme czyms innym
bo na dobra sprawe to gondola na ponad pol roku, spacerowka kilka msc i trzeba bedzie myslec o spacerowce lekkiej, jakiejs parasolce- bo z tego co widze po znajomych, tak własnie to jest ( a szał wozkowy i myslenie ogladanie w sumie pochłania wiekszosc naszego czasu hi hi :) )

no to moze i ja sie wypowiem i na tym wątku... w koncu podjeliśmy decyzje... zaczynałam w typowaniu w wózkach od TAKO, nastepnie Jedo [fyn], MaxiCosi MURA 4 i inne... jednak po jezdzie do sklepu zdecydujemy sie na x-landera XA :-)kolor zielony - jungle+ fotelik MaxiCosi cabrio fix, jezdziłam chyba ze 2 godziny po sklepie kazdym z wózków + były cwiczenia bojowe z bagażnikiem

Ostatnia edycja:
ze sie wtrace :-) u mnie w miescie dosc sporo jezdzi tych wozeczkow espiro i przyznam ze calkiem niezle sie prezentuja, nie wygladaja na mega ciezkie, spacerowki tez fajne maja.
Tak jak pisze assiaB kazdy kupi to co mu sie podoba i to na co go stac, ja tez mialam wydac mase na wozek, ale po przemysleniach, ze i tak kupie na lato inna spacerowke, lzejsza zakupilam Tako warrior 2011, ktory sie mega lekko prowadzi, poki co bez dziecka :-)

reklama
i dupa wielka z tym moim zdecydowaniem :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: boli mnie ta 75 cm gondola.. dużo wózków ma większą.. po jakiego tu taka mała??????
Ja wielka baba 176 cm, dziad 196 cm.. oboje się urodziliśmy powyżej 60 cm- nie chciałabym żeby Pindzia w lutym czy marcu nie właziła już do gondoli !!
i nie wiem co robić...:confused2::confused2::confused2::confused2:

Do góry