reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki...

i dupa wielka z tym moim zdecydowaniem :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: boli mnie ta 75 cm gondola.. dużo wózków ma większą.. po jakiego tu taka mała??????
Ja wielka baba 176 cm, dziad 196 cm.. oboje się urodziliśmy powyżej 60 cm- nie chciałabym żeby Pindzia w lutym czy marcu nie właziła już do gondoli !!
i nie wiem co robić...:confused2::confused2::confused2::confused2:
przełożysz do spacerówki - rozkłada się do pozycji leżącej- zresztą będzie to już 6 miesiący

reklama
Bishopka i wzielas wózio do domu ?
jak właśnie dziewczyny robicie , bo podobno jest jakis przesąd, żeby wózka nie kupować , zanim się dzidzia urodzi ? hmmmmmm

jak właśnie dziewczyny robicie , bo podobno jest jakis przesąd, żeby wózka nie kupować , zanim się dzidzia urodzi ? hmmmmmm

Ja zapłacę chyba wcześniej zadatek, a wózek odbiorę tydzień przed porodem, żeby gwarancja nie leciała i cena nie podskoczyła:-)

Termina mam z młodym na 30 lipca możliwe ,że cesarke zrobią mi wczesniej ale zobaczymy a wózio kupię w czerwcu lub na początku lipca ,łóżeczko też na początku lipca tak około 3 tyg.przed terminem porodu .
Mam już prawie wszystko reszta w/w na sam koniec :tak:

suszu my właśnie mamy tak zamiar zrobić , bo jednak wózek trzeba bedzie z tego smrodku nowością troszkę przewietrzyć ... a z gwarancją i ceną masz rację!

widze Marcelina gurujesz w moim typie;-) wydaje mi sie ze tez skonczymy na tako warrior:p tylko innym kolorze i jdnolitych kolorach:-)

ja dziś zapłaciłam przedpłate za nasz wózeczek , odbieramy na początku lipca! zaklepane, wybrane, teraz można zająć się innymi rzeczami ;-) zdjęcia robione tel w sklepie więc kiepskie i nie oddają całego uroku wózka ! ;-)

Załączniki

• 06052011396.jpg
    06052011396.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 73
  • 06052011399.jpg
    06052011399.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 06052011398.jpg
    06052011398.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 58
ja jestem fanką TAKO ;-) a w tym się zakochałam, bo
- jest fioletowy
- ma groszki
- ma aluminiową ramę
- jest lekki jak na Tako
- nie ma świecących kół jak w niektórych Tako
- ma duża gondolę
;-)

reklama
Tak wzielam do domu, stoi przykryty przescieradlem jak w muzeum a ja codziennie zagladam na niego i podziwiam, co inni domownicy traktuja z szelmowskim usmiechem :-)
W przesady jakos nie wierze, a moze staram sie nie wierzyc. Gdyby tak bylo to na wszystko musialabym czekac do porodu, a tak pojde rodzic spokojna, ze mam juz wszystko. Mam juz dwoje dzieci i z kazdym mialam wozek przed porodem.
szuszu masz racje, z tym, ze w moim miescie nie ma wozkow (jest tylko jeden sklep i ceny masakra), a wozek ma 24 m-ce gwarancji, wiec mnie te 3 m-ce nie zbawia a i pan maz powiedzial ze to polski wozek to w razie "wu" zadzwoni sie do producenta i przysle jakas czesc. No i poza tym to ja juz na lato chce kupic inna spacerowke :-)

Ostatnia edycja:
Do góry