reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Tonya-gratuluję zakupu kochana :-)też sie nad nim zastanawialiśmy bo znalazłam fajna ofertę 2w1 +torba w tym samym kolorku za 1200zł. ale odpadł u mnie przez to iż spacerówka nie jest montowana w 2 kierunkach,a dla mnie to ważne.Masz już dużyyy problem z wózkiem z głowy tylko ja ciągle niezdecydowana,ale na mnie przyjdzie też pora :-)najprawdopodobniej zakupimy Espiro gtx.
beti2223-super wózek ,cena trochę gorsza :-D,bardzo mi sie podobają te wózeczki ale spacerówki bo głęboki już mi nie pasi,ale wózeczek naprawdę super.
karolaola-gratki z zakupu!!!!!:happy:
a gdzie fotki dziewczyny ?!-takie na żywo proszę :happy:

Ostatnia edycja:
karolaola, ja swojego x-landera nie mam jeszcze w domu, ale chodziłam na spacerki z koleżanką, która go używała. Nie zauważyłam żeby rączka i gondola się ruszały. Raczej były stabilne. Co do pasków do regulacji spacerówki to faktycznie może to wydawać się minusem, ale pomyśl z innej strony. Możesz płynnie ustawić kąt nachylenia oparcia (nie jesteś skazana na max 3 opcje). Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia bo takie rozwiązanie jest stosowane w X-Landerach i gdyby się nie sprawdzało to na pewno by to zmienili.

Tonya- zielony tez fajny, sczegolnie rocznik 2010 bo w 2011 dalej jest zielony tylko bardziej oczojebny i pod inna nazwa:p Wiec dobry wybor

No ten zielony nowy faktycznie oczojebny jest i takiego bym nie chciała :-)

Beti my rozważaliśmy Mura 4, ale troche nam był za drogi, niemniej wózki tej firmy na pewno są godne polecenia, dobry wybór.

Lana to już widzę finał decyzyjny blisko :-)

Karolaola u mnie też się rączka nie rusza. A co do regulacji oparcia poprzez pasy to zgadzam się z Malamii, że takie płynne ustalenie kąta nachylenia oparcia ma swoje plusy. Jedyne na co zwróciła nam uwagę pani w sklepie, to że paski boczne przy oparciu muszą być maksymalnie ściągnięte i nie poskręcane, bo wtedy oparcia nie da się ustawić "na siedząco".
A o zakupie lekkiej parasolki przed przyszłym sezonem letnim też myślimy, bo będzie lżejsza i lepiej nam się w aucie zmieści, jak będziemy gdzieś wyjeżdżać. Tak więc plany mamy takie same :-)

W sumie macie rację- nie patrzyłam na to z tej strony, ale kwestia przyzwyczajenia z regulacją tych pasów i powinno być ok. Kurcze to mnie zmartwiłyście z tą nieruchliwą rączką, a ja jeszcze przed kupnem w sklepie byłam i tam też ta rączka się ruszała i nawet nie pytałam czy tak ma być czy wózek jest 'rozjechany' i jak mój przyszedł to już w ogóle byłam pewna, że tak ma być:confused2: Chyba jeszcze raz w poniedziałek udam się do sklepu, bo jakby co mam jeszcze gwarancje to wyślę wózio do naprawy.

karola- a moze poprstu nie dokonca rozumiemyo co chodzi z ta raczka ruszajca sie ;) jesli w sklepie tez tak bylo to pewnie piszesz o czyms co jest normalne a my nie zwrocilysmy na to uwagi. Co do regularcji paskami- tez mnie to na pocztaku zastanawialo ale teraz nie wiem czy coraz czesciej taka metoda nie jest stodowana bo np. w moim bujaczku z Fisher Price tez tak sie oparcie reguluje. I tak jak dziewczyny pisza, to rozwiazanie stosowane jest w x-landeach od lat i chybna nikt szczegolnie nie narzeka :)bedzie dobrze:)

devi ja nawet przeszperałam neta w tym temacie i też napotkałam opinie, że ta rączka jest w minimalnym stopniu ruchoma- ktoś to określił jako dodatkową amortyzację nawet. I mi to w ogóle nie przeszkadza, ale z ciekawości zapytałam coby być pewną, bo gwarancja jakby co jeszcze jest. Jeśli chodzi o gondolę to moja nie jest równoległa do podłoża tylko główkę maluch ma trochę wyżej a nózie trochę niże- tak pod ukosem jest i lekko się "buja". Ale z ciekawości zajrzę do sklepu i się upewnię:tak:

reklama
Hej, ja choć termin mam na sierpień to wózek już kupiliśmy:) Według mnie to choć jeździłam tylko po podwórku to dobrze sprawdza się wózek z firmy SOJAN - jest trochę wyższy, ma amortyzatory, koła skręcane z blokadą, gondole z rączką do tego spacerówka i nosidełko. Uważam, tez że najlepiej wybrać ciemny kolor- ja mam np. popiel z granatem, ale w słońcu wygląda jaśniej:)

Do góry