reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

boshe dziewczyny a ja dalej jestem niezdecydowana:dry:
codziennie wymyslam inny wózek, już mi się wszystkie pokiełbasiły i nie mam zielonego pojęcia który chcę :dry::no:

zazdroszczę wam podjętych decyzji..... eh...:dry:

reklama
Maggie,super te mutsy. Mi sie bardziej bezyk podoba,ale jak baba nie chece dac go na zywo zobaczyc to cos mi tu śmierdzi....i chyba w takim ukłądzie bym go nie kupowała...

ten chicco ma znajoma z placu zabaw:) i bardzo sobie chwali zwlaszcza ten mega wielki kosz pod wózkiem. Miescie jej sie tam absolutnie wszystko,a to duzy plus. No i troche juz niem jeździ i ja osobiscie nie widze,zeby był jakis zniszczony,zapsuty czy cos w tym stylu. A wiem( bo czesto ja spatykam),ze jeździ tym wózkkiem po zakupy na targ i obizawsze jestesmy tak obladowany jakimis ziemniakami,właszczyzną i inna masa zielska i owoców,ze az dziw,że te nasze wózki sie nie zapadają od tego cięzaru...i jeszcze dzieci w srodku przecież!. Takze chyba wytrzymały ten chicco. A i z tego co widze,ja mam cybex onyx,to w porobnanie z moim to jest znaczenie szersze siedzisko,takze chyba bardziej komfortowo sie w nim jeździ z perspektywy dziecka:). to tyle co wiem. Moge sie jeszcze jej podpytac o jakies szczególy ,jeśli chcesz. Dzis na plac zabaw nie ide,ale jutro na pewno bede i ją tam spotkam,a jak nie to na targu bo jutro wtorek czyli dzień targowy u nas:).

Natt, dziękuje Ci bardzo, samo chodzenie na targ mi wystarczy :-) Wozek jest lekki a jeśli pojemny i do tego wygodny to juz super. Docelowo, jak wróce do pracy to moja mam bedzie siedziała z małym, więc lekki wózek jak dla niej jest super, a że Ona uwielbia zakupy na targu :-D to pomieści wszystko w nim.

Maggie-jestem tego samego zdania co Natt-jeśli baba nie chce pokazać na żywo wózeczka to widocznie ma coś do ukrycia przecież powinno jej zależeć na sprzedaży bo po to go wystawiła -ale najwidoczniej ma coś do ukrycia -zdecydowanie odradzam zakupy u takiej podejrzanej osoby

Dzięki dziewczyny. Mnie też się ten beż bardziej podoba ale baba już nie odpowiada nawet na maile więc problem z głowy.

Laski potrzebuje pomocy przewertowalam troche stron i nie znalazlam nic ( mozliwe ze nie zauwazylam) o fotelikach sam. Wiem ze jest to temat o wozkach, al nie wiedzialam gdzie mam umiescic pytanie. Powiedzcie jaki fotelik macie na oku albo juz kupilyscie

kupuję fotelik razem z wózkiem w komplecie 3w1.Fotelik w zestawie taki typowy dla najmłodszych do 13 kg. z wkładką dla noworodków :tak:

reklama
aankaa pewnie jako jedni z nielicznychzdecydowaliśmy się na wózek 2w1 i dokupiliśmy bezpieczniejszy fotelik niż proponowany ten do wózka- zdecydowaliśmy sie na firmę - britax- wystepuje też pod nazwą romer BABY-SAFE plus II ale nie ukrywam, że to nasz najdroższy zakup ale będziemy z maluszkiem dużo jeździć więc postawiliśmy na najbezpieczniejszy niby.

Do góry