reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

My idziemy standardem czyli Maxi Cosi, tylo zastaniwamy sie nad modelem czy city czy cabrio fix ale chyba tanszy city. Ponoc cabrio fix oplaca sie tylko gdy uzywa sie go z baza isofix a my takowej kupowac nie bedziemy. No i model city i jest prawie o 1kg lejszy.

reklama
My wozek dostaniemy od brata i bratowej z tym ze sam bez spacerowki i fotelika i musimy sami dokupic. im wiecej przegladam tym mniej wiem

Ja mam chicco , był w zestawie z wózkiem, ale nie wiem czy nie dokupię maxi cosi, nie mam poczucia bezpieczeństwa w chicco. dziecko takie poskręcane i buja się ten fotelik :wściekła/y:.
Zastanawiam się nad takim MAXI-COSI Pebble fotelik, Jet Black 2011 + GRATIS mam maxi cosi dla starszego synka i jest ekstra. A ten widziałam w sklepie i jest fajnie wyprofilowany

czytam i czytam
od kilku dni intensywnie mysle o wozku bo jeszcze nie mamy dla malej
kurcze nic mi sie nie podoba! chcielismy kupic uzywany ale w te co pokazuja w ogloszeniach jakos mi sie nie podobaja ....
chcialabym cos na stylu Firmy TAKO Jumper - jakos najbardziej mi sie podaoba
ale juz sama nie wiem ech...

w użytkowaniu jak będzie to się okaże- ale z tego co przyszło jestem bardzo zadowolona. Stoi rozłożony w pokoju , ma wszystko co mieć powinien i piknie wygląda hehe

karolap5-ja też jeszcze nie kupiłam wózka ale już mam model wybrany-kupuję ESPIRO GTX 3w1 w kolorze citro.Zamawiam ze sklepu u mnie ,na allegro jest tańszy ale wole jednak w sklepie a aż takiej różnicy w cenie nie ma bo około 70-80zł.Kupie dopiero na początku lipca ,bo i tak nie mam go gdzie postawić,a po co ma mi gracić.Powiem Ci ,że czym więcej tych wózków ogladałam tym bardziej głupiałam-dobrze ,że chociaż mój mąż jest bardziej rozsądny i ciągle powtarza ,że Espiro gtx a ja ,że może inny kolorek choć citro od początku obstawiałam ,a może ciemny fiolecik -masakra jakaś -ale postanowione ten model i kolor citro:-D

Ja tak jak Marcelina, mam fotelik od kompletu wózkowego i dopiero następny będę mieć porządny, siostra obiecała :-) Ten co mam to nie wystepuje w żadnych testach ADAC :-( ale cóż, bedę jeździła z gondola.

reklama
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj byliśmy z mężem w sklepie, godzinę rozmawialiśmy o wózku i foteliku i zamówiliśmy, z odbiorem na początek lipca.
Zaliczka wpłacona. Pozostaliśmy przy X-Landerze XA w kolorze Amethyst wersja spacerowa, bo gondolkę pożyczy nam koleżanka. Do tego fotelik Recaro Young Profi Plus z bazą Isofix. Strasznie się cieszę, że mamy temat z głowy :]
Jupiii..!

Do góry