My idziemy standardem czyli Maxi Cosi, tylo zastaniwamy sie nad modelem czy city czy cabrio fix ale chyba tanszy city. Ponoc cabrio fix oplaca sie tylko gdy uzywa sie go z baza isofix a my takowej kupowac nie bedziemy. No i model city i jest prawie o 1kg lejszy.
reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Ja mam chicco , był w zestawie z wózkiem, ale nie wiem czy nie dokupię maxi cosi, nie mam poczucia bezpieczeństwa w chicco. dziecko takie poskręcane i buja się ten fotelik .
Zastanawiam się nad takim MAXI-COSI Pebble fotelik, Jet Black 2011 + GRATIS mam maxi cosi dla starszego synka i jest ekstra. A ten widziałam w sklepie i jest fajnie wyprofilowany
Zastanawiam się nad takim MAXI-COSI Pebble fotelik, Jet Black 2011 + GRATIS mam maxi cosi dla starszego synka i jest ekstra. A ten widziałam w sklepie i jest fajnie wyprofilowany
malamii06
A my dokupimy sobie do X-Landera XA fotelik Recaro z bazą ISOFIX.
Young Profi Plus
Young Profi Plus
Marcelinaa
ja mam też fotelik od kompletu od wózka i na tym zaczynamy.. jak Pindzia z niego wyrośnie to kupimy coś porządnego do końca,
czytam i czytam
od kilku dni intensywnie mysle o wozku bo jeszcze nie mamy dla malej
kurcze nic mi sie nie podoba! chcielismy kupic uzywany ale w te co pokazuja w ogloszeniach jakos mi sie nie podobaja ....
chcialabym cos na stylu Firmy TAKO Jumper - jakos najbardziej mi sie podaoba
ale juz sama nie wiem ech...
od kilku dni intensywnie mysle o wozku bo jeszcze nie mamy dla malej
kurcze nic mi sie nie podoba! chcielismy kupic uzywany ale w te co pokazuja w ogloszeniach jakos mi sie nie podobaja ....
chcialabym cos na stylu Firmy TAKO Jumper - jakos najbardziej mi sie podaoba
ale juz sama nie wiem ech...
Marcelinaa
w użytkowaniu jak będzie to się okaże- ale z tego co przyszło jestem bardzo zadowolona. Stoi rozłożony w pokoju , ma wszystko co mieć powinien i piknie wygląda hehe
LANA
karolap5-ja też jeszcze nie kupiłam wózka ale już mam model wybrany-kupuję ESPIRO GTX 3w1 w kolorze citro.Zamawiam ze sklepu u mnie ,na allegro jest tańszy ale wole jednak w sklepie a aż takiej różnicy w cenie nie ma bo około 70-80zł.Kupie dopiero na początku lipca ,bo i tak nie mam go gdzie postawić,a po co ma mi gracić.Powiem Ci ,że czym więcej tych wózków ogladałam tym bardziej głupiałam-dobrze ,że chociaż mój mąż jest bardziej rozsądny i ciągle powtarza ,że Espiro gtx a ja ,że może inny kolorek choć citro od początku obstawiałam ,a może ciemny fiolecik -masakra jakaś -ale postanowione ten model i kolor citro
reklama
malamii06
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj byliśmy z mężem w sklepie, godzinę rozmawialiśmy o wózku i foteliku i zamówiliśmy, z odbiorem na początek lipca.
Zaliczka wpłacona. Pozostaliśmy przy X-Landerze XA w kolorze Amethyst wersja spacerowa, bo gondolkę pożyczy nam koleżanka. Do tego fotelik Recaro Young Profi Plus z bazą Isofix. Strasznie się cieszę, że mamy temat z głowy :]
Jupiii..!
Dzisiaj byliśmy z mężem w sklepie, godzinę rozmawialiśmy o wózku i foteliku i zamówiliśmy, z odbiorem na początek lipca.
Zaliczka wpłacona. Pozostaliśmy przy X-Landerze XA w kolorze Amethyst wersja spacerowa, bo gondolkę pożyczy nam koleżanka. Do tego fotelik Recaro Young Profi Plus z bazą Isofix. Strasznie się cieszę, że mamy temat z głowy :]
Jupiii..!
Podziel się: