reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Mój pojazd dotarł - zgodny z opisem - stan naprawdę bardzo dobry, gondolka nówka sztuka - udany zakup - czeka na maluszka;-)
Byłam w sklepie i dyskutowałam z Panem o materacach - bo przy okazji wózków stwierdził, że najważniejsze to bezpieczny fotelik i dobry materac, a reszta to kwestia gustu - w sumie racja. zdecydowanie odradził piankowe - bo się odkształcają, kruszą i nie oddychają, a zbiera się w nich wilgoć i roztocza szaleją, kokosowe, gryczane - aż mi się wierzyć nie chce - ale powiedział, że on swojemu dziecku by nigdy nie kupił po tym jak widział jak z zawilgotniałych materacy, które przyszły do sklepu wyszły...robale...Koniec z końcem - najlepiej kupić sprężynowy lub lateksowy. A znalazłam takie fajne łóżeczko tylko, że na wyposażeniu materac kokos-gryka, chyba zapytam czy mogę kupić bez.Co o tym myślicie?

reklama
Blackbery-ale Ci zazdroszczę ,że masz już wózeczek ,ja zamawiam w czerwcu -dawaj fotkę:tak:.Materacyki -temat morze,czytałam na necie opinie specjalistów i faktycznie odradzają kokosowe i gryczane -najlepsze lateksowe -ale drogie są skubane i polecali najzwyklejsze właśnie piankowe na których wszyscy się wychowaliśmy.Ja chyba kupuję piankowy z jedną cieniutką warstwą kokosu zabezpieczoną cieniutką warstewką lateksu-koszt u mnie w sklepie 88zł. ale jest taniej na necie załączam stronkę
materace - - A kuku! Sklep - największy wybór pościeli dziecięcej
to jest ten pierwszy materacyk za 60zł.+koszta wysyłki 17 zł. =77zł.Naprawdę nie wiadomo co kupić tyle jest teraz tego na rynku :szok:

uuuu to szkoda :( Ale może jeszcze pojawi się ciekawa oferta. Maggie, masz jeszcze trochę czasu. To raczej u mnie zaczyna się robić gorąco, zwłaszcza jak po usg w 30 tygodniu przesunął mi się termin o 11 dni do przodu!!! (?)
My jesteśmy zdecydowani na X-Landera XA. Koleżanka pożyczy nam gondolę, a my dokupimy sobie resztę :) Na zakupy wózkowe wybieram się w pierwszej połowie czerwca.

reklama
Do góry