Blackberry
Fanka BB :)
Normalnie zaraz padnę Taką "awanturę" wywołać wózkiem - ja to zadziora jestem Pragnę tylko zauważyć, że ja też zrozumiałam skrót myślowy...może dlatego, że jest bliski moich poglądów - ciuszki też kupiłam w większości używane firmówki, bo z doświadczenia wiem, że po kilkakrotnym praniu w 99% są w dużo lepszym stanie niż te połowę tańsze. Chociaż nie ukrywam, że w tych firmowych też przebieram ponieważ często jest tak, że na licencję za nadruk poszło więcej kasy niż na materiał i wygląd cudo, a w dotyku jak pumeks. Nie raz się jednak przekonałam, że moja mama ma rację mówiąc "nie pieniądze i nie towar" lub "nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy" co nie znaczy że nie można kupić dobrych tanich rzeczy i drogich bubli, ale powiedzmy sobie szczerze tych drugich jest mniej;-)
A swoją drogą skodą jeździło się super... a lody też grycan...waniliowe polane gorącymi malinami, lub bakaliowe - moje ukochane albo sorbet cytrynowy...mmmm
Zadymiara ze mnie:-)
A swoją drogą skodą jeździło się super... a lody też grycan...waniliowe polane gorącymi malinami, lub bakaliowe - moje ukochane albo sorbet cytrynowy...mmmm
Zadymiara ze mnie:-)
Ostatnia edycja: