reklama
malamii06
Fanka BB :)
maggie78 - mebelki kupione dostawa za 2 tygodnie już nie mogę się doczekać!! jakby były to jutro bym wszystko pewnie układała i oglądała. Bo ja generalnie dzisiaj bardzo duże zakupy zrobiłam. Można powiedzieć, że 98% wszystkiego poszaleliśmy z mężem, w sumie 4 godziny w sklepie!! Pod koniec ledwo na nogach stałam.. ale przynajmniej temat załatwiony
W przyszłym tygodniu czeka mnie pranie i prasowanie (bo teraz jeszcze mój A. kończy remont pokoiku).
W przyszłym tygodniu czeka mnie pranie i prasowanie (bo teraz jeszcze mój A. kończy remont pokoiku).
malamii06
tak, tak jednak w naszych typach jesteśmy stali
Nareszcie mam prawie wszystko z głowy i mogę spokojnie siedzieć sobie w domku lalala.. lala.. )
Nareszcie mam prawie wszystko z głowy i mogę spokojnie siedzieć sobie w domku lalala.. lala.. )
sagaa31
Dziewczyny dzis po ogldaniu wozow dla mlodego mamy dwa typy Sojan X 6 za 1300 zl 3 w1 lub Baby Merc Q 7 995 zl tez 3w1, i teraz tak mamy na wozek 1200 od moich rodzicow i myslimy czy kupic tanszy i 200 zl dolozyc do wyprawki czy dolozyc 100 i nie miec nic, wozki roznia sie troche konstrukcja ramy no i materialem sojan ma na Litere U Baby Meerc wprowadzil normalne prostokątne od 3 tyg w sprzedazy bo na U mieli duzo reklamacji, kolory w obydwoch skomponowalismy sami czarno szare, lub szaro grafitowe..daje linki i poprosze o opnie z tym ze w tym baby merc jeszcze jest ta stara rama
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1622639568) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wózek głęboko-spacerowy + fotelik X6 firmy SOJAN 3w1 - porównanie cen w sklepach, opinie i recenzje
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1622639568) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wózek głęboko-spacerowy + fotelik X6 firmy SOJAN 3w1 - porównanie cen w sklepach, opinie i recenzje
Marcelinaa
Moja koleżanka (od Marcela) ma baby merca i jest zadowolona.
Ma 140 cm wzrostu w porywach i wnosi go na 2 piętro.
Ma wszystko co mieć powinien, jeździ nim dużo na spacery obecnie- Marcel ma 9 miesięcy.
Jak się zastanawiałam jaki kupić to polecała mi go- wiec nie załuje zakupu.
Muszę też powiedzieć, że trochę ich na ulicach widać, więc więcej mam się na niego zdecydowało.
Ma 140 cm wzrostu w porywach i wnosi go na 2 piętro.
Ma wszystko co mieć powinien, jeździ nim dużo na spacery obecnie- Marcel ma 9 miesięcy.
Jak się zastanawiałam jaki kupić to polecała mi go- wiec nie załuje zakupu.
Muszę też powiedzieć, że trochę ich na ulicach widać, więc więcej mam się na niego zdecydowało.
malamii06
Ja o tych wózeczkach nic nie słyszałam więc się nie wypowiadam, ale wizualnie bardziej podoba mi się baby merc.
reklama
Help!!
Który ładniejszy? Moje zdecydowanie w ciąży mnie rozwala...
MUTSY URBAN RIDER KOMPLET BEŻOWY OKAZJA! (1639731269) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider (1632641979) - Aukcje internetowe Allegro
Który ładniejszy? Moje zdecydowanie w ciąży mnie rozwala...
MUTSY URBAN RIDER KOMPLET BEŻOWY OKAZJA! (1639731269) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider (1632641979) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: