reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
maggie78 - mebelki kupione :) dostawa za 2 tygodnie :) już nie mogę się doczekać!! jakby były to jutro bym wszystko pewnie układała i oglądała. Bo ja generalnie dzisiaj bardzo duże zakupy zrobiłam. Można powiedzieć, że 98% wszystkiego :) poszaleliśmy z mężem, w sumie 4 godziny w sklepie!! Pod koniec ledwo na nogach stałam.. ale przynajmniej temat załatwiony :)
W przyszłym tygodniu czeka mnie pranie i prasowanie (bo teraz jeszcze mój A. kończy remont pokoiku).

Dziewczyny dzis po ogldaniu wozow dla mlodego mamy dwa typy Sojan X 6 za 1300 zl 3 w1 lub Baby Merc Q 7 995 zl tez 3w1, i teraz tak mamy na wozek 1200 od moich rodzicow i myslimy czy kupic tanszy i 200 zl dolozyc do wyprawki czy dolozyc 100 i nie miec nic, wozki roznia sie troche konstrukcja ramy no i materialem sojan ma na Litere U Baby Meerc wprowadzil normalne prostokątne od 3 tyg w sprzedazy bo na U mieli duzo reklamacji, kolory w obydwoch skomponowalismy sami czarno szare, lub szaro grafitowe..daje linki i poprosze o opnie z tym ze w tym baby merc jeszcze jest ta stara rama
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1622639568) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wózek głęboko-spacerowy + fotelik X6 firmy SOJAN 3w1 - porównanie cen w sklepach, opinie i recenzje

Moja koleżanka (od Marcela) ma baby merca i jest zadowolona.
Ma 140 cm wzrostu w porywach i wnosi go na 2 piętro.
Ma wszystko co mieć powinien, jeździ nim dużo na spacery obecnie- Marcel ma 9 miesięcy.
Jak się zastanawiałam jaki kupić to polecała mi go- wiec nie załuje zakupu.
Muszę też powiedzieć, że trochę ich na ulicach widać, więc więcej mam się na niego zdecydowało.

reklama
Do góry