reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Oj sagaa jak ja Cię rozumiem:-D Sama mam już dość i mimo, że pierwsze typy były zupełnie inne to narazie stanęło na xlanderze. Tylko, że ceny teraz wahają się od 1500 do ponad 2000:szok: wzrost niesamowity...

Ostatnio dużo tu dziewczyny pisały o espiro GTX, zerknij;-)

reklama
a mówiłam że ceny pójda w góre....
...jak dobrze, że ja już mam to za sobą, a Wam życze dużo sił w poszukiwaniach zakończonych pozytywnie :)

Dokładnie tak Maggie, szczególnie jeśli wózek jest tylko po jednym dziecku,bo jeśli był używany kilkakrotnie to mogę się zgodzić,że mógłby być beznadziejny... ja też będę kupowała używany!

Macie rację, mimo wszystko też jestem na tak jeśli chodzi o używane... sama znalazłam super okazję wózka chicco S3, który strasznie mi się podoba i gdyby nie awersja D. do trójkołowców to już bym go kupiła:tak:

Maggie uzywane nie znaczy zle chcemy koniecznie nowy poniewaz planujemy wiecej dzieci to nasze pierwsze i chcemy by nastepna pociecha miala w czym jezdzic .. czytam mega duzo opini ten gx ma srednie opinie ale co czlowiek to inna opinia... no coz dziekuje za odpowiedz:-)

sagaa31-kolorek też fajny wybrałaś ,ja też nie lubię jak w koło te same wózki jeżdżą a mieszkam w Świnoujściu i tu pełno np.x-landerów i tym podobnych a ja kupię chyba
ESPIRO GTX w takim kolorze jak poniżej na zdjęciu .Nikogo u mnie jeszcze z takim wózkiem nie widziałam a opinie ma na necie bardzo pozytywne
biggrin.gif
wózeczek jest 3w1 z fotelikiem.

dziewczyny byam w sklepie w sprawie tego wózka bo tez mnie zainteresował i ciesze się że go nie kupiłam przez neta bo w wersji real jest on dużo masywniejszy jak dla mnie..i jeszcze cięży o jakiś 3 kg od Xlandera a same iecie, że główną wadą Xlnaderów to ich ciężar a ten jeszcze cięższy więc masakra...generalnie wózek jest bardzo duży i szeroki...facet powiedział że GTX został wykonany na wzór Xlandera ale jakościowa dużo gorszy i pod kątem praktycznym też..dla kobiet, która będą go przewoziły samochodem odradzam bo ciężko z wkładaniem go do samochodu...jadnak dla mnie największa wadą to jest wielkość i ciężar..sama jestem doysć drobna i musimy jednak pmaiętać ,że ciężar wózka to jedno, a teraz jeszcze dzecko no i pewnie zakupy, które wozimy pod wózkiem...

radze zobaczyć sobie ten wózek przez zakupem przez inetrnet bo serio jest inne wrażenie...

a co do kwestii kupowania wózków używanych...przy Kubie kupiłam nowy wózek za 1500 zł bez dodatków i sprzwdałam go praktycznie jak nówke za 550 zł po niecałym roku używania...także teraz już wiem, że się nie opłaca kupować wózków nowych...czaje się na Xlandera XA...jeszcze troche i kupie....już się nie moge doczekać :-)

pozdrawiam

reklama
Do góry