reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Gabina -ale masz karete:-) -super!!!!
sagaa31-fajny ten wózeczek i cena rewelacyjna a czytałaś o nim opinie na necie?

Lana no czytalam porownuja do tako jumper i chwala bo s identyczne tylko firma inna, doszlam do wniosku ze u nas na wsi nikt nie ma zoltego kolorku wiec mam nadzieje ze bede pierwsza bo jeszcze kilka kobiet rodzi przede mna a ogolnie to <ok25> rodzi na wsi gdzie mieszka tylko 1000 ludzi :szok: a ie lubie miec tego co inni no i musze patrzec na cene;/

sagaa31-kolorek też fajny wybrałaś ,ja też nie lubię jak w koło te same wózki jeżdżą a mieszkam w Świnoujściu i tu pełno np.x-landerów i tym podobnych a ja kupię chyba
ESPIRO GTX w takim kolorze jak poniżej na zdjęciu .Nikogo u mnie jeszcze z takim wózkiem nie widziałam a opinie ma na necie bardzo pozytywne:-)wózeczek jest 3w1 z fotelikiem.
kopia-wozek-gleboko-spac_3995.jpg

śliczny ale u nas zielen dominuje dlatego od razu by odpadl kolorek u mnie;-) zaraz obczaje na necie;-)Cena tez fajna jedynie z klorem mialabym problem ale chyba tez bede go brala pod uwage :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ostatnio mam takiego dola z wozkami ze hej, zawsze sie co znajdzie wszyscy nasi znajomi maja tako warior albo jumper chwala sobie ale nie chcielismy miec wszytskiego co inni maja w dodatku ceny ida w gore bo bylismy w sobote tam, wozki nie powiem ladne schludne wykonczenia prowadzenie ok, ale szukajac natykamy sie na rozne rozniaste i jak juz nby mamy co innego to okazuje sie ze opina beznadziejna albo nie ma sklepu stacjonarnego zeby zobaczyc i lipa, dajcie jakies opcje do 1300zl gdzies 3 w jednym co moglybyscie polecic oprocz tako ;P z gory dzieki;-)

Do góry