reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Dzisiaj weszłam do sklepu z wózkami, żeby właśnie zobaczyć x-landera na żywo i wrażenie niesamowite. Widziałam te modele 2011 i naprawdę jestem pod wrażeniem. W necie ten wózek, aż tak mi się nie podobał, a teraz jestem na taak...Solidny, a jednocześnie tak nowoczesny. Jest to mój faworyt. Tylko będę polować na okazje na all, bo cały zestaw w sklepie kosztuje ok. 2500zl...

reklama
dziewczyny, pilnujcie allegro, my kupilsmy naszego x-lanedera full wypas (bez fotelika) za 1300zł ale aukcja-10 sztuk rozeszła siew 4 godziny!!!! wiec mozna przegapic cos ciekawego

devi, tak też czynię:tak:, a powiedz mi fotelik miałaś czy dokupujesz? Bo właśnie zestawy bez fotelika są już za ok 1500zł-1600zł, a już z od 1800zł w górę...

Agula mnie sie podoba Tako Wariorr tylko jest jeden problem wszyscy maja te wozki u nas <szok> wiem ze sprawdzone i chcialam cos innego ale przez moje "widzi mi sie " i tak skonczymy na tym modelu cena ok i wyglad tak samo ogladalam wozki roznych firm i opinie i na parwde Tako i X lander przoduja..
Karola na wozek mozemy przeznaczyc ok 1300 zl, wiem ze za ta kase x lander odpada tym bardziej ze musimy brac pod uwage opcje 3 w 1... no nic poczekamy zobaczymy jak tylko moja mamcia wroci z za granicy to pojedziemy w koncu kupic jakas karoce < moi rodzice sponsoruja i daja na 1200 zl 100 mozemy ewentualnie dolozyc>i bede miala problem z glowy a czym wiecej czytam ogladam tym bardziej sie zniechecam...

reklama
karolaola dwa modele mi się podobają tako warrior - albo tako captiva - tego drugiego nie widzialam jeszcze na żywo ale jest lżejszy , ma inny stelaż a gondolę taką samą- takie same wymiary - a ja właśnie chcę żeby godnola miała 80 cm gługości
saga na allegro czasem warrior są w limitowanych edycjach jak np taki 2011 WARRIOR Faxion tako - AUKCJA PROD.- raty (1576832731) - Aukcje internetowe Allegro mi tam akurat taki sie nie widzi ale jakby coś takiego zrobili w innym kolorze to czemu nie? ;-)

Do góry