Dzisiaj weszłam do sklepu z wózkami, żeby właśnie zobaczyć x-landera na żywo i wrażenie niesamowite. Widziałam te modele 2011 i naprawdę jestem pod wrażeniem. W necie ten wózek, aż tak mi się nie podobał, a teraz jestem na taak...Solidny, a jednocześnie tak nowoczesny. Jest to mój faworyt. Tylko będę polować na okazje na all, bo cały zestaw w sklepie kosztuje ok. 2500zl...
reklama
sagaa zobacz sobie ten wózek podobny do x landera, tako ale waży tylko 10kg. Ja będę miała tako jumper po bratanku męża, ale jak bym miała kupować to ten napewno bym kupiła SUPER WÓZKI JET ZABRZE SKLEP BOCIEK (1566825922) - Aukcje internetowe Allegro
sagaa31
Fanka BB :)
Agula mnie sie podoba Tako Wariorr tylko jest jeden problem wszyscy maja te wozki u nas <szok> wiem ze sprawdzone i chcialam cos innego ale przez moje "widzi mi sie " i tak skonczymy na tym modelu cena ok i wyglad tak samo ogladalam wozki roznych firm i opinie i na parwde Tako i X lander przoduja..
Karola na wozek mozemy przeznaczyc ok 1300 zl, wiem ze za ta kase x lander odpada tym bardziej ze musimy brac pod uwage opcje 3 w 1... no nic poczekamy zobaczymy jak tylko moja mamcia wroci z za granicy to pojedziemy w koncu kupic jakas karoce < moi rodzice sponsoruja i daja na 1200 zl 100 mozemy ewentualnie dolozyc>i bede miala problem z glowy a czym wiecej czytam ogladam tym bardziej sie zniechecam...
Karola na wozek mozemy przeznaczyc ok 1300 zl, wiem ze za ta kase x lander odpada tym bardziej ze musimy brac pod uwage opcje 3 w 1... no nic poczekamy zobaczymy jak tylko moja mamcia wroci z za granicy to pojedziemy w koncu kupic jakas karoce < moi rodzice sponsoruja i daja na 1200 zl 100 mozemy ewentualnie dolozyc>i bede miala problem z glowy a czym wiecej czytam ogladam tym bardziej sie zniechecam...
reklama
karolaola dwa modele mi się podobają tako warrior - albo tako captiva - tego drugiego nie widzialam jeszcze na żywo ale jest lżejszy , ma inny stelaż a gondolę taką samą- takie same wymiary - a ja właśnie chcę żeby godnola miała 80 cm gługości
saga na allegro czasem warrior są w limitowanych edycjach jak np taki 2011 WARRIOR Faxion tako - AUKCJA PROD.- raty (1576832731) - Aukcje internetowe Allegro mi tam akurat taki sie nie widzi ale jakby coś takiego zrobili w innym kolorze to czemu nie? ;-)
saga na allegro czasem warrior są w limitowanych edycjach jak np taki 2011 WARRIOR Faxion tako - AUKCJA PROD.- raty (1576832731) - Aukcje internetowe Allegro mi tam akurat taki sie nie widzi ale jakby coś takiego zrobili w innym kolorze to czemu nie? ;-)
Podziel się: