reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
dziewczyny a słyszałyscie jakies konkrety na temat MaxiCosi Mura 4 ja własnie zastanawiam sie nad opcja 3w1 , wiem ze nie jest za lekki ale to mi nie przeszkadza, no i gondole ma duza .... macie jakies konkretne info z pola "walki" ;-)na temat tych wózków ??

dziewczyny a słyszałyscie jakies konkrety na temat MaxiCosi Mura 4 ja własnie zastanawiam sie nad opcja 3w1 , wiem ze nie jest za lekki ale to mi nie przeszkadza, no i gondole ma duza .... macie jakies konkretne info z pola "walki" ;-)na temat tych wózków ??

Na pewno nie będzie przeszkadzała Ci waga wózka? Miałam taki ważący 16kg i strasznie ciężko się go prowadziło..(nie mówię tu o wnoszeniu go gdziekolwiek) ale dla mnie sam spacer był strasznie męczący;-)
Ja już nigdy nie popełnię tego błędu i nie kupię ciężkiego wózka.
W ogóle zastanawiam się czy nie lepiej kupić na początek wózek z gondolą tylko, a spacerówkę dokupić później, jakąś lekką.

szuszu, chyba bym tak dzisiaj zrobiła, że samą gondolę.. i to jeszcze poszukałabym w używanych, a potem zainwestowała w lepszą spacerówkę;).

A ja mam pooodwójny problem, bo potrzebuję podwójny wózek. Już mam wybrany(inny niż deklarowałam), ale cena w polsce moim zdaniem 'zabija' jak na taki okres czasu, więc poluję na brytyjskim ebayu :O

Znalazłam coś takiego, jest leciutki i podoba mi się, ale cena dość wysoka..ech..sama już nie wiem. Jak tak dalej pójdzie to mój synek nie będzie miał wózka:-D

SZUSZU ale tylko bys ten wozeczek kupila czy dodatkowo? bo jak na dodatkowo to wg mnie za drogi, a jak na wylaczny to za male kolka, nie ufalabym mu...
ach szuszu, NA PEWNO COS ZNAJDZIESZ!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry