reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

karolaola nikogo innego nie pamiętam. ogólnie chciałam go sprzedać, ale tylko ze względu na to że marzy mi się teraz mutsy ;-). Ale nie opłaca się bo kosztował prawie 3 tyś, a na allegro używane 600 zł. Ogólnie można się tylko drobiazgów przyczepić. Kiepski plecaczek, trzeba torbę zakupić, szczególnie jak karmisz butelką i wozisz ten majdan ze sobą. Mały kosz na zakupy. A tak luz. Fajna jest opcja w gondoli z pasami specjalnymi, że dziecko może być przewożone w samochodzie w gondoli nie w foteliku na dłuższe wyjazdy super. Bo dzidzi wygodniej tam

reklama
karolaola - ja jakoś z góry odrzuciłam trzykołowce, ale wcale nie odczuwam, że wybór wózka jest teraz łatwiejszy.. :p

Jutro (jeśli tylko pogoda pozwoli) idę na spacer z koleżanką, która ma X-Landera to potestuję sobie :)

Oli to może z Tobą pisałam tylko nie do końca rozumiałam co czytałam:-D kurka no siedzi mi w głowie ten chicco, muszę D. wziąć do sklepu, żeby przekonał się, że jest ok. Mnie naszczęście ominął urok rzucany przez mutsy:-D

malamii ja też z początku nawet nie brałam pod uwagę trójkołowców, ale ten mnie uwiódł;)

Devi mam katalog, ale waga nie jest podana. jak na moje oko o wiele lżejszy od x landera.
dla mnie wazne ze dwustronna mozliwosc zamontowania gondoli i spacerowki, duzy kosz na zakupy, ladna torba , parasolka w zestawie z moskitiera i spiworkiem na nogi i pompowane koła :) a do tego wysoka rączka do prowadzenia dla wysokiego mężą :D

assia jest cięższy sam stelaż, gondola, spacerówka ważą odpowiednio 11,2 /5,2 /4,9 w x-landerze 9,5 /4,82 / 3,2. Ale inne funkcje rzeczywiście ciekawe i cena lepsza, wart przemyślenia;)

tu wklejam linka dla dziewczyn,które jak ja zastnawiają się nad kupnem wózka tako - ja do dziś byłam zdecydowana na warriora - teraz zobaczyłam ten i zaczęłam się zastanawiać - napsiadłam do tako bo nigdzie nie mogę znaleźć parametrów - wagi ani wymiarów ale jakoś w tym bardziej podoba mi się rama bo ma takie jakby rączki do podnoszenia calego wózka. no i fajny jest ten czarno-żółty :-) Wózek CAPTIVA SlideFx TAKO NOWOŚĆ Od producenta (1519993246) - Aukcje internetowe Allegro

Agulalula -naprawdę kolory super ma ten wózek ...ja nadal nie mogę sie zdecydować na kolor.myślałam o bezowym/zlotawym/kość sloniowa.....ale pewnie będzie usyfiony zaraz.jak to jest?moje pierwsze dziecko wiec nie mam pojęcia .

reklama
Dali - też nie mam pojęcia - bo też pierwszego dziecka się spodziewam ale myślę, że ciemniejsze łatwiej utrzymać w czystości , np podnóżek w spacerówce dla mnie musi być ciemny a tu ma jeszcze folię przeciw zabrudzeniom.

Do góry