reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

kochana my mamy kombi a mój jak się dowiedział, że w ciąży jestem to powiedział, że teraz koniecznie vana musimy mieć ! a ja do niego chłopie a na co ci van skoro z 1 w ciąży jestem i maks będą w aucie 4 osoby !
ja mam multiple 6-cio osobową ale mój swojego passata kombi zamienil na mercedesa vito i nie wyobrażam sobie mieć mniejszego auta ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oki, więc szukam wózka :) tym razem nie zamierzam wydawać dużo, bo mieszkam na wiosce i przede wszystkim tu ma się sprawdzić - nie będę się nim lansowała po mieście. Poza tym na jakieś wypady jest Quinny Zapp, którego też znów będę musiała kupić , bo tak jak jakiś czas temu pisałam niemąż mi go zdewastował. Ale mam już plan - ten stelaż sprzedam za grosze i zatrzymam tylko tapicerkę siedziska bo jest z edycji limitowanej.
Generalnie rzucił mi się w oczy Tako Moonlight w kolorze 01 - szary z miętą ♡ czytałam recenzję, oglądałam prezentację na yt i jestem pod wrażeniem. Muszę jednak przejechać się do sklepu i obmacać na żywo bo nie mam w zwyczaju w ciemno kupować przez net. A w Bobo Wózkach mają promocję i wersja głęboko spacerowa z torbą to koszt 1499zł ;) zaraz zobaczę jak to wygląda na All.

Zobaczcie jaki wózek widziałam ostatnio w sklepie. Cena: 10 000zł
1470393149578.jpg
1470393155410.jpg
1470393158433.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470393149578.jpg
    1470393149578.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 439
  • 1470393155410.jpg
    1470393155410.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 447
  • 1470393158433.jpg
    1470393158433.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 441
Oki, więc szukam wózka :) tym razem nie zamierzam wydawać dużo, bo mieszkam na wiosce i przede wszystkim tu ma się sprawdzić - nie będę się nim lansowała po mieście. Poza tym na jakieś wypady jest Quinny Zapp, którego też znów będę musiała kupić , bo tak jak jakiś czas temu pisałam niemąż mi go zdewastował. Ale mam już plan - ten stelaż sprzedam za grosze i zatrzymam tylko tapicerkę siedziska bo jest z edycji limitowanej.
Generalnie rzucił mi się w oczy Tako Moonlight w kolorze 01 - szary z miętą ♡ czytałam recenzję, oglądałam prezentację na yt i jestem pod wrażeniem. Muszę jednak przejechać się do sklepu i obmacać na żywo bo nie mam w zwyczaju w ciemno kupować przez net. A w Bobo Wózkach mają promocję i wersja głęboko spacerowa z torbą to koszt 1499zł ;) zaraz zobaczę jak to wygląda na All.
Z tako będziesz zadowolona. Prosty wozek, dobrze się prowadzi i wygląda na lekki. Moja kuzynka kupowala w zeszłym roku i jest zadowolona. Też go rozwazalam ale zostanę przy swoim. Specjalnie kupowalam granatowy żeby był kiedyś dla syna :)
Kurcze choruje na quinny - warto zainwestować? Czy to tylko lans?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tako będziesz zadowolona. Prosty wozek, dobrze się prowadzi i wygląda na lekki. Moja kuzynka kupowala w zeszłym roku i jest zadowolona. Też go rozwazalam ale zostanę przy swoim. Specjalnie kupowalam granatowy żeby był kiedyś dla syna :)
Kurcze choruje na quinny - warto zainwestować? Czy to tylko lans?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem fanką quinny - 3 lata temu miałam moodda i jest bosski a dla Zappa xtra zdradziłam Maclarena ;) super się prowadzą. Nowy buzz xtra tez super. Moim zdaniem warte swej ceny :)

Do góry