reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Ja tez szukam wozka, który będzie pasował do fotelika cybexa (mam od siostry), byłam pewna, że wystarcza adaptery i do każdego można dopasować, a ost jeden z producentów napisał mi, że u nich nawet z adapterami nie pasuje :/

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
O dobrze wiedzieć [emoji846] to dla mnie czarna magia na razie, dopiero zaczynam sie rozglądać, ale chyba po prostu wybór jest za duży.... Zamówiłam fotelik i śpiworek cybex wiec moze fajnie by było zeby stelarz był kompatybilny...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wiekszosc wozkow ma adptey do fotelikow cybex, musisz poczytac

Dla mnie noworodka o ile sie wozi w wozku to musowo w gondoli. Spacerówka to spacerówka rozklada sie na plasko aby wieksze dziecko moglo sie polozyc.
Noworodka wozi sie w gondolce raz dla bezpieczenstwa, dwa ochrona przed sloncem, zimnem itp. No I wygoda dla maluszka. Spacerówka jest dla dziecka które stabilnie siedzi.

I mimo iz sie rozklada na plasko wcale az taka wygoda nie jest.starsze dziecko sobie pomoze zmieniajac pozycje. Dzidzia nie da rady. Beda plecki bolaly.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie noworodka o ile sie wozi w wozku to musowo w gondoli. Spacerówka to spacerówka rozklada sie na plasko aby wieksze dziecko moglo sie polozyc.
Noworodka wozi sie w gondolce raz dla bezpieczenstwa, dwa ochrona przed sloncem, zimnem itp. No I wygoda dla maluszka. Spacerówka jest dla dziecka które stabilnie siedzi.

I mimo iz sie rozklada na plasko wcale az taka wygoda nie jest.starsze dziecko sobie pomoze zmieniajac pozycje. Dzidzia nie da rady. Beda plecki bolaly.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie!!! nic dodac nic ujac

szkoda, że już mam wózeczek bo kupiłam rok temu od koleżanki praktycznie nowy za okazyjne pieniążki ale jak widzę wasze wózeczki to mnie cholera trafia, że już mamyyy bo najchętniej bym z dwa wózki jeszcze kupiła ;p a my mamy taki o Zobacz media 717800

Dziewczyny co powiecie o valco baby snap 4
Link do: Mama Wozi Bardziej : Valco Baby Snap 4

Moja koleżanka używa go od początku, a rodziła w grudniu 2015 i jest bardzo zadowolona. Wazy zaledwie 7 kg i można go dostosować zarówno dla noworodka jak i jako spacerówkę. Jak byłam z nią na zakupach to swietnie manewrowala nim, a wrzucenie do samochodu zajęło dosłownie sekundę bo wózek składa sie jak krzesełko składane [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ten wózek ale nie dla noworodka:)
Ale zaczął mnie zastanawiać bo może by się u mnie sprawdził dla starszej bo jest lekki i ew ma wpiecie do fotelika maxi cosi dla synka. Muszę go obejrzeć:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Sprzedawczyni w sklepie powiedziała mi, że wózki zagraniczne są produkowane z innych materiałów i np w zimie w gondoli będzie dziecku zimno jeśli wybiore wózek z Włoch. Podobno gondole maja inne wypełnienia. Nie wiem na ile to prawda ale ja póki co jestem zakochana w Camarelo- nie wiem dokładnie który model wybiore bo po wózek po jedziemy w październiku.

Sprzedawczyni w sklepie powiedziała mi, że wózki zagraniczne są produkowane z innych materiałów i np w zimie w gondoli będzie dziecku zimno jeśli wybiore wózek z Włoch. Podobno gondole maja inne wypełnienia. Nie wiem na ile to prawda ale ja póki co jestem zakochana w Camarelo- nie wiem dokładnie który model wybiore bo po wózek po jedziemy w październiku.
ja kupuje camarelo, model sirion, zakochana w nim jestem ;)

reklama
Sirion jest piękny. Ja na żywo widziałam Carmele i też jest super. Wczoraj testowalam Mutsy sport i uważam ze to strata pieniędzy. Jakość świetną ale dziecko odczuwa w nim każdy wstrzas.

Do góry