reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Zobaczcie jaki wózek widziałam ostatnio w sklepie. Cena: 10 000zł Zobacz załącznik 766263Zobacz załącznik 766264Zobacz załącznik 766265

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wręcz wstrętny![emoji47][emoji47][emoji47]

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Dziewczyny na grupie karmienia piersią babeczka sprzedaje camarelo figaro z 2015 za tysiaka jakby ktoś był zainteresowany

Dziewczyny co powiecie o valco baby snap 4
Link do: Mama Wozi Bardziej : Valco Baby Snap 4

Moja koleżanka używa go od początku, a rodziła w grudniu 2015 i jest bardzo zadowolona. Wazy zaledwie 7 kg i można go dostosować zarówno dla noworodka jak i jako spacerówkę. Jak byłam z nią na zakupach to swietnie manewrowala nim, a wrzucenie do samochodu zajęło dosłownie sekundę bo wózek składa sie jak krzesełko składane [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co powiecie o valco baby snap 4
Link do: Mama Wozi Bardziej : Valco Baby Snap 4

Moja koleżanka używa go od początku, a rodziła w grudniu 2015 i jest bardzo zadowolona. Wazy zaledwie 7 kg i można go dostosować zarówno dla noworodka jak i jako spacerówkę. Jak byłam z nią na zakupach to swietnie manewrowala nim, a wrzucenie do samochodu zajęło dosłownie sekundę bo wózek składa sie jak krzesełko składane [emoji846]

ale to sama spacerowka widze, jak sie go zmienia na gondolke?

Nie ma odczepianie dodatkowo gondolki tylko dno wózka można ułożyć całkowicie na płasko. Właśnie dlatego sie zastanawiam bo zima jednak fajnie by chyba raczej było, zeby dziecko było bardziej osłonięte...

Nie ma odczepianie dodatkowo gondolki tylko dno wózka można ułożyć całkowicie na płasko. Właśnie dlatego sie zastanawiam bo zima jednak fajnie by chyba raczej było, zeby dziecko było bardziej osłonięte...

oj nie to ja wole tradycyjna gondolke, to jednak jest wygodniejsze dla noworodka

W każdej spacerowce jest teraz opcja ułożenia siedziska na płasko, ale to bardziej na zasadzie, żeby większe dziecko mogło się zdrzemnac. Ja chyba też polecam klasyczna gondole, jednak w zimę ważne, aby dzidzia nie zmarzla :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
O dobrze wiedzieć [emoji846] to dla mnie czarna magia na razie, dopiero zaczynam sie rozglądać, ale chyba po prostu wybór jest za duży.... Zamówiłam fotelik i śpiworek cybex wiec moze fajnie by było zeby stelarz był kompatybilny...

Do góry