reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

kochana my mamy kombi a mój jak się dowiedział, że w ciąży jestem to powiedział, że teraz koniecznie vana musimy mieć ! a ja do niego chłopie a na co ci van skoro z 1 w ciąży jestem i maks będą w aucie 4 osoby !
ja mam multiple 6-cio osobową ale mój swojego passata kombi zamienil na mercedesa vito i nie wyobrażam sobie mieć mniejszego auta ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oki, więc szukam wózka :) tym razem nie zamierzam wydawać dużo, bo mieszkam na wiosce i przede wszystkim tu ma się sprawdzić - nie będę się nim lansowała po mieście. Poza tym na jakieś wypady jest Quinny Zapp, którego też znów będę musiała kupić , bo tak jak jakiś czas temu pisałam niemąż mi go zdewastował. Ale mam już plan - ten stelaż sprzedam za grosze i zatrzymam tylko tapicerkę siedziska bo jest z edycji limitowanej.
Generalnie rzucił mi się w oczy Tako Moonlight w kolorze 01 - szary z miętą ♡ czytałam recenzję, oglądałam prezentację na yt i jestem pod wrażeniem. Muszę jednak przejechać się do sklepu i obmacać na żywo bo nie mam w zwyczaju w ciemno kupować przez net. A w Bobo Wózkach mają promocję i wersja głęboko spacerowa z torbą to koszt 1499zł ;) zaraz zobaczę jak to wygląda na All.

Zobaczcie jaki wózek widziałam ostatnio w sklepie. Cena: 10 000zł
1470393149578.jpg
1470393155410.jpg
1470393158433.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470393149578.jpg
    1470393149578.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 441
  • 1470393155410.jpg
    1470393155410.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 452
  • 1470393158433.jpg
    1470393158433.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 449
Oki, więc szukam wózka :) tym razem nie zamierzam wydawać dużo, bo mieszkam na wiosce i przede wszystkim tu ma się sprawdzić - nie będę się nim lansowała po mieście. Poza tym na jakieś wypady jest Quinny Zapp, którego też znów będę musiała kupić , bo tak jak jakiś czas temu pisałam niemąż mi go zdewastował. Ale mam już plan - ten stelaż sprzedam za grosze i zatrzymam tylko tapicerkę siedziska bo jest z edycji limitowanej.
Generalnie rzucił mi się w oczy Tako Moonlight w kolorze 01 - szary z miętą ♡ czytałam recenzję, oglądałam prezentację na yt i jestem pod wrażeniem. Muszę jednak przejechać się do sklepu i obmacać na żywo bo nie mam w zwyczaju w ciemno kupować przez net. A w Bobo Wózkach mają promocję i wersja głęboko spacerowa z torbą to koszt 1499zł ;) zaraz zobaczę jak to wygląda na All.
Z tako będziesz zadowolona. Prosty wozek, dobrze się prowadzi i wygląda na lekki. Moja kuzynka kupowala w zeszłym roku i jest zadowolona. Też go rozwazalam ale zostanę przy swoim. Specjalnie kupowalam granatowy żeby był kiedyś dla syna :)
Kurcze choruje na quinny - warto zainwestować? Czy to tylko lans?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tako będziesz zadowolona. Prosty wozek, dobrze się prowadzi i wygląda na lekki. Moja kuzynka kupowala w zeszłym roku i jest zadowolona. Też go rozwazalam ale zostanę przy swoim. Specjalnie kupowalam granatowy żeby był kiedyś dla syna :)
Kurcze choruje na quinny - warto zainwestować? Czy to tylko lans?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem fanką quinny - 3 lata temu miałam moodda i jest bosski a dla Zappa xtra zdradziłam Maclarena ;) super się prowadzą. Nowy buzz xtra tez super. Moim zdaniem warte swej ceny :)

Do góry