reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

DZIKIDZIK bajery rowery normalne! Superanckie rzeczy ale i tak naj fajniejsza jest zaspana Maja piżamkowa :)

reklama
Fajnie, że wam sie podobają i strój i butki. Tylko szczerze mówiąc to nie wiem czy i kiedy założymy ten kostium:confused::confused::confused:, ale liczy sie fakt że jest!!;-):tak:
A butki są bardzo fajne, ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga:zawstydzona/y: zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-D:-):-D:-)

ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga:zawstydzona/y: zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-D:-):-D:-)

To tak jak moja Anielka - najlepsza zabawka buty i pilot do telewizora a no i oczywiście Frida :baffled: Czy Wy tez macie problemy przy przewijaniu - bo moja Anielka to sie taka wiercidupka zrobiła, że normalnie przewinąc ją teraz to wyzsza szkoła jazdy - czasami własnie na czas przewijania daję jej buta - cto wtedy leży w miare spokojnie.... póki się nie znudzi :baffled::happy:

Czy Wy tez macie problemy przy przewijaniu - bo moja Anielka to sie taka wiercidupka zrobiła, że normalnie przewinąc ją teraz to wyzsza szkoła jazdy - czasami własnie na czas przewijania daję jej buta - cto wtedy leży w miare spokojnie.... póki się nie znudzi :baffled::happy:
mju dokładnie tak samo!!:tak::tak: żeby ją wogóle przewinąć lub ubrać to trzeba cierpliwości, haha, ja daję jej do zabawy przerózne rzeczy, krem, pastę do zębów, szczoteczke, a i tak jest cieżko:-D:-):laugh2::-D:-);-) i dlatego z przewijaka przenosimy sie czasem na łozko bo jest wygodniej;-):tak:

reklama
No ja na czas przewijania muszę mieć przygotowany jakis "ekstra bajer" zajmujący uwagę, ostatnio jest to :szok::eek::dry::baffled:różaniec:zawstydzona/y:, no ale tonący brzytwy sie chwyta.....;-):-p:-):cool2: A z przewijaka to my niekorzystamy juz od baaardzo dawna. naszym wielki "przewiajkiem" jest łóżko;-):-p
A buta, tak jak najbardziej, zabawka pierwszorzędna, a jaka smaczna:szok::-p:-D:laugh2:

Do góry