reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzieki Dziewczyny. ;-) Teraz Nasz pokoik wyglada,jak najprawdziwsze przedszkole!
No,a auta Zuzia ma. Po swoim Chrzestnym (moim Bracie).
Mija,bardzo sie ciesze,ze Pati spodobal sie basenik. :-)
No,a auta Zuzia ma. Po swoim Chrzestnym (moim Bracie).
Mija,bardzo sie ciesze,ze Pati spodobal sie basenik. :-)
Nie było mnie jakiś czas pisemniena BB zdjęcia obejrzałam z wielką przyjemnością...Śliczne nasze dzieci!!!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 42277to ja Natalka
Zobacz załącznik 42278a tak się bawię chusteczką..odświeżenie:-)
Zobacz załącznik 42279dziś próbowałam jeździć hulajnogą, babcia powiedziała, że kupi mi za rok, dziś dostałam różową piłkę do siatki..[/COLOR]
Zobacz załącznik 42a to ja z moją najkochańszą mamusią..Ania pamiętacie?:-)[/COLOR]
Zobacz załącznik 42277to ja Natalka
Zobacz załącznik 42278a tak się bawię chusteczką..odświeżenie:-)
Zobacz załącznik 42279dziś próbowałam jeździć hulajnogą, babcia powiedziała, że kupi mi za rok, dziś dostałam różową piłkę do siatki..[/COLOR]
Zobacz załącznik 42a to ja z moją najkochańszą mamusią..Ania pamiętacie?:-)[/COLOR]
dzikidzik
mamula MAJULI
Natalka jest suuuuuuuuuuuuuuper! ale smiga!
Natalko jesteś czysty Tata! Aniu o Tobie nikt nie zapomniał - to chyba na odwrót jest!;-)/żartuję wiem że podczytujesz BB/
Bliźniaki jak na dwójkę przystało basenik troszkę większy mieć muszą! Nataszka&Igor są cudni!
a my chyba do cioci Agutki usmiechnąć się musimy;-);-) - bo baseniku ciągle brak!:-(
Natalko jesteś czysty Tata! Aniu o Tobie nikt nie zapomniał - to chyba na odwrót jest!;-)/żartuję wiem że podczytujesz BB/
Bliźniaki jak na dwójkę przystało basenik troszkę większy mieć muszą! Nataszka&Igor są cudni!
a my chyba do cioci Agutki usmiechnąć się musimy;-);-) - bo baseniku ciągle brak!:-(
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Blizniaki,super sie prezentuja w baseniku. :-) Beda sie extra bawic - szczegolnie przy wzajemnym chlapanku,hihi. :-)
Dzikidzik,spoko - noł problem. ;-) Jak sie zdecydujesz na 100000%,to daj znac,a ja,jak bede w Carrefourze,to kupie basen Majuli. :-)
Dzikidzik,spoko - noł problem. ;-) Jak sie zdecydujesz na 100000%,to daj znac,a ja,jak bede w Carrefourze,to kupie basen Majuli. :-)
Podziel się: