reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

DZIKIDZIK bajery rowery normalne! Superanckie rzeczy ale i tak naj fajniejsza jest zaspana Maja piżamkowa :)

reklama
Fajnie, że wam sie podobają i strój i butki. Tylko szczerze mówiąc to nie wiem czy i kiedy założymy ten kostium:confused::confused::confused:, ale liczy sie fakt że jest!!;-):tak:
A butki są bardzo fajne, ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga:zawstydzona/y: zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-D:-):-D:-)

ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga:zawstydzona/y: zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-D:-):-D:-)

To tak jak moja Anielka - najlepsza zabawka buty i pilot do telewizora a no i oczywiście Frida :baffled: Czy Wy tez macie problemy przy przewijaniu - bo moja Anielka to sie taka wiercidupka zrobiła, że normalnie przewinąc ją teraz to wyzsza szkoła jazdy - czasami własnie na czas przewijania daję jej buta - cto wtedy leży w miare spokojnie.... póki się nie znudzi :baffled::happy:

Czy Wy tez macie problemy przy przewijaniu - bo moja Anielka to sie taka wiercidupka zrobiła, że normalnie przewinąc ją teraz to wyzsza szkoła jazdy - czasami własnie na czas przewijania daję jej buta - cto wtedy leży w miare spokojnie.... póki się nie znudzi :baffled::happy:
mju dokładnie tak samo!!:tak::tak: żeby ją wogóle przewinąć lub ubrać to trzeba cierpliwości, haha, ja daję jej do zabawy przerózne rzeczy, krem, pastę do zębów, szczoteczke, a i tak jest cieżko:-D:-):laugh2::-D:-);-) i dlatego z przewijaka przenosimy sie czasem na łozko bo jest wygodniej;-):tak:

reklama
No ja na czas przewijania muszę mieć przygotowany jakis "ekstra bajer" zajmujący uwagę, ostatnio jest to :szok::eek::dry::baffled:różaniec:zawstydzona/y:, no ale tonący brzytwy sie chwyta.....;-):-p:-):cool2: A z przewijaka to my niekorzystamy juz od baaardzo dawna. naszym wielki "przewiajkiem" jest łóżko;-):-p
A buta, tak jak najbardziej, zabawka pierwszorzędna, a jaka smaczna:szok::-p:-D:laugh2:

Do góry