reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Maja ma już Dzika do zabawy!;-)jeden starczy!
mju co racja to racja, ja kocham materializm, ale Majela ponad wszystko!
mju co racja to racja, ja kocham materializm, ale Majela ponad wszystko!
lucy79
Fanka BB :)
nareszcie mogę wkleić zdjęcie bucików i stroju kapielowego:-)
Zobacz załącznik 41171
Zobacz załącznik 41172
Zobacz załącznik 41171
Zobacz załącznik 41172
lucy79
Fajnie, że wam sie podobają i strój i butki. Tylko szczerze mówiąc to nie wiem czy i kiedy założymy ten kostium, ale liczy sie fakt że jest!!;-)
A butki są bardzo fajne, ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-):-)
A butki są bardzo fajne, ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-):-)
ale co z tego jak moja pociecha od razu po założeniu je ściaga zresztą jakiekolwiek butki jej założe to dla niej to najlepsza zabawka:-):-)
To tak jak moja Anielka - najlepsza zabawka buty i pilot do telewizora a no i oczywiście Frida Czy Wy tez macie problemy przy przewijaniu - bo moja Anielka to sie taka wiercidupka zrobiła, że normalnie przewinąc ją teraz to wyzsza szkoła jazdy - czasami własnie na czas przewijania daję jej buta - cto wtedy leży w miare spokojnie.... póki się nie znudzi
lucy79
mju dokładnie tak samo!! żeby ją wogóle przewinąć lub ubrać to trzeba cierpliwości, haha, ja daję jej do zabawy przerózne rzeczy, krem, pastę do zębów, szczoteczke, a i tak jest cieżko:-):-);-) i dlatego z przewijaka przenosimy sie czasem na łozko bo jest wygodniej;-)Czy Wy tez macie problemy przy przewijaniu - bo moja Anielka to sie taka wiercidupka zrobiła, że normalnie przewinąc ją teraz to wyzsza szkoła jazdy - czasami własnie na czas przewijania daję jej buta - cto wtedy leży w miare spokojnie.... póki się nie znudzi
reklama
No ja na czas przewijania muszę mieć przygotowany jakis "ekstra bajer" zajmujący uwagę, ostatnio jest to różaniec, no ale tonący brzytwy sie chwyta.....;-):-) A z przewijaka to my niekorzystamy juz od baaardzo dawna. naszym wielki "przewiajkiem" jest łóżko;-)
A buta, tak jak najbardziej, zabawka pierwszorzędna, a jaka smaczna
A buta, tak jak najbardziej, zabawka pierwszorzędna, a jaka smaczna
Podziel się: