reklama
U nas buty też są świetną zabawką. A przewijanie to teraz niesamowity proceder, Filip nawet chwilki nie poleży spokojnie i też muszę mieć coś co go zainteresuje a najczęściej interesuje go to co ja akurat w danej chwili potrzebuje czy to chusteczki czy kremik czy pampers. Jednakże ostatnio bardzo interesują go pampersy, więc do przewijania zawsze mam dwa - jednym bawi się Filip.
magda1978
Fanka BB :)
ostatnio bardzo interesują go pampersy, więc do przewijania zawsze mam dwa - jednym bawi się Filip.
Skąd ja to znam. Ola też potrzebuje swojego pampersika przy przewijaniu. Taka się z niej wiercidupka zrobiła, że przy przewijaniu trzeba się nieźle nagimnastykować
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
ryba30U nas buty też są świetną zabawką. A przewijanie to teraz niesamowity proceder, Filip nawet chwilki nie poleży spokojnie i też muszę mieć coś co go zainteresuje a najczęściej interesuje go to co ja akurat w danej chwili potrzebuje czy to chusteczki czy kremik czy pampers. Jednakże ostatnio bardzo interesują go pampersy, więc do przewijania zawsze mam dwa - jednym bawi się Filip
skąd ja to znam u nas to jest już od bardzo dawna odkąd Kamilek skończył 6mcy :-);-)
skąd ja to znam u nas to jest już od bardzo dawna odkąd Kamilek skończył 6mcy :-);-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a mywczoraj poszliśmy do teściowej i wiecie co ta .... zrobiła? kupiła Przemkowi piłkę i samochód ale z zaznaczeniem że będzie się tym bawił tylko jak będzie do niej przychodził, no jak dla mnie to tą babę trzeba leczyć
dzikidzik
mamula MAJULI
Lucy butki i opalacz super!
aż dziw że to Ty takie cuda wybrałaś!;-)
lucy79
Fanka BB :)
hmmm,a jednak;-) a tak serio była ze mna moja mama, bo sam to bym pewnie jakieś badziewie wybrała, np biała bluzkę i czarna spódniczke, haha:-):-)Lucy butki i opalacz super!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lucy,butki fajowe,a o stroju to nawet nie wspomne.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zapomnialam sie pochwalic ,ze ostatnio zakupilam wykladzine do Naszego pokoiku,zeby Zuzi lepiej i cieplej ;-) sie raczkowalo. Jest na niej nawet zamek dla Ksiezniczki Zuzaneczki. A tak wyglada:
Podziel się: