reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Dzikidzik! Super ciuchy!! Szkoda, że za małe buciki i strój bo świetne są! Ale ja też coaraz częściej myślę, że jakiś ciuch będzie za duży a okazuje się , że jest w sam raz. Rosną te nasze maluszki jak na drożdżach!

A zdjęcia będą ale nie mam kiedy ich obrobić.

Dzikidzik wszystkie ciuchy są zaj*******:szok::tak::-p:-). Jednak zagraniczne ciuchy nie umywają się do naszych:no::baffled::dry:. Ja też mam (tzn.Ala ma) trochę ciuchów amerykańskich i po prostu różnica w materiale i wykonaniu jest powalająca:szok::cool2:

Zuzankowe prezenciki na Dzien Dziecka. :-D

Komplecik od Wujcia Radzia. :-D :-D :-D

pict0005xy9.jpg

A tu od Jego Mamy. :-D :-D :-D

pict0002qi9.jpg

pict0003qy4.jpg

Mogloby sie juz zrobic cieplo,bo nie moge sie doczekac,kiedy ubiore te rzeczy Zuziulce! :-D :tak:

Agutko, ciuszki prześliczne:tak:. Widać, że R. nadawał by się na tatusia a Jego mama na babcię i teściową:-p;-):-D:laugh2::cool2:
No ja też od jakiegos czasu myslę, że "przyjaciel" R. jest niezłym materiałem na partnera naszej Agutki a i widac, że jego mama polubiła Zuzankę:tak::-). Fajne prezenty dostala Zuzia;-)

Dzikidzik rzeczywiście zaszalałaś, ale ciuchy super, szczególnie podobają mi sie te lakierki, ja poluje na takie na allegro;-)
Ja kupuje Oliwii ciuchy używane, sprowadzane z Anglii są w super stanie a prawie za grosze:-);-)

Agutko hoho:szok:, to się wujcio z Mamuśką spisał - elegancko!:happy::tak::happy:
a te butki co na Maję za małe są:-( mają 10cm:tak:
Lucy ja tak samo po lumpach chodzę i przeważnie są to angielskie ciuchy, super są!
Fajnie że podobają sie wam ciuchy Majeli:-), no w sumie Mama-sponsor ma gust!:-p;-)

reklama
Agutko, Dzikidzik ubranka extra. My też z Marcelem wędrujemy po szmateksach czasem takie rarytasy można wyszperać, że ho ho.

Do góry